Van itt még valaki, aki egyedül tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy idén se lesz semmi programom, mert nincsenek olyan barátaim, akik elhívnának magukkal. Így szerintem az egész szilvesztert megint végig fogom kockulni. Elég unalmas lesz. Van még valaki így?2013. nov. 9. 15:34
11/14 anonim válasza:
Hogyne. Nekem olyan is volt, hogy munkával töltöttem, aztán alvás.
Nem érdekel a hülye, muszáj bulizni szilveszter.
Számomra nincs annál jobb, mint másnap kipihenten felébredni.
12/14 anonim válasza:
Mivel az ember társaslény ezért mindenképpen a női nem felé nyiss,ha másképpen nem megy akkor társkereső oldalakon,hidd el hogy nagyon sok magányos hölgy van az országban,csak egymásra kellene találnotok.
13/14 anonim válasza:
Nagyon ugy fest a dolog, hogy ossze lehetne hozni egy szilveszteri, illetve karacsonyi bulit is az itteni erdeklodokbol is. Szoval hajra, Irja ki valaki a kerdest (Ki az aki egyedul fogja tolteni a Karacsonyt/ Szilvesztert, es lenne kedve valamit osszehozni az itteni jelentkezokbol?), es jo bulizast!
14/14 A kérdező kommentje:
11 De a szilveszter az egy különleges nap. Nem feltétlenül muszáj ivással tölteni...
12 Az is egy megoldás.
14 Hát azért netes találkozókba nem fogok ilyen gyakran beleugrani...mégiscsak vad idegen emberekről van szó és nem tudni, ki ül a gép előtt a másik oldalon:D
2013. nov. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!