Van olyan ember rajtam kívül, aki egyedül tölti a szilvesztert? És olyan, aki Békés megyei akinek lenne kedve elmenni bulizni Békéscsabán?
Figyelt kérdés
Szerettem volna menni bulizni, de sajnos nem jött össze. Most nagyon szomorú vagyok. :( Te mész bulizni?
L/20
2012. dec. 31. 17:58
2/8 anonim válasza:
én se megyek,nem akarok ilyen kötelező hülyeségekre pénzt költeni,inkább elmegyek máskor értelmesebb helyre,pl színházba
3/8 anonim válasza:
Hű! Későn vettem észre a kérdésed. Én békési vagyok, de én most már ki nem mozdulok innen, nem is tudom, hogy megy ilyenkor busz Csabára.
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én sem csabai vagyok, de még betudnék menni csabára. Kb. egy óra múlva megy buszom. :) Én komolyan gondoltam a kérdést.
2012. dec. 31. 19:44
5/8 A kérdező kommentje:
Nemed, korod?
2012. dec. 31. 19:45
6/8 anonim válasza:
Ugorj át Romániába, ott 1 órával több van aztán amikor ott éjfél lett akkor gyere vissza és kétszer is megünnepelheted az újévet XD
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatot, de azt hiszem azt lekésem. Majd jövőre. :D Ebből azt hiszem, már csak utószilveszteri buli lesz...Valaki esetleg? :))
2012. dec. 31. 21:18
8/8 anonim válasza:
sziaa, ha még látogatod az oldalt és keresel valakit akivel tudnál barátkozni, bulizni, akkor irhatsz nekem! :))
békésmegyei, 16 éves lány.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!