Miért érzem úgy hogy senkit nem érdekel?
Szia!
Miért potyognak a könnyeid? Hát amit leírtál, elég okot ad arra, hogy potyogjanak.
14 éves vagy, és ilyen családi drámákat kellett/kell átélned. Bárcsak lenne most veled valaki, aki ad neked egy nagy ölelést, és megnyugtat.
Tudom, hogy ez ebben a pillanatban nem nagy vigasz neked, de hidd el: lesz jobb is. Az élet egyre jobb és jobb lesz.
És azt is hidd el, hogy a serdülőkor is felelős az érzelmeidért. Amikor én ennyi idő voltam, én sem gondoltam, hogy a serdülőkor ilyesmivel is járhat, de sajnos igen. Én rengeteget sírtam, rengeteg bajom volt, pedig nem is lett volna rá okom. Most már tudom, hogy ez a kamaszkorom egyik nehézsége volt. Most 22 éves vagyok, és most is vannak nehézségek az életben, de máshogy kezelem őket.
Írj egy listát a jó dolgokról, próbálj azokra koncentrálni. Keress magadnak hobbikat, egy jó társaságot, kösd le magad, tereld el a figyelmedet arról, ami felzaklat.
1.Hát nem ugy értem hanem mondgyuk anyukám sosem kérdezte miért vagyok: ilyen..
2.Én nagyon köszönöm neked ezt a tényleg lelkesitő dolgot! :D ölelést csak magamtol kapok. :DD Barátom se volt még mert félek tölük. Nincs önbizalmam de valahogy ha ugyérzem jobb mindig visszább veszek a fejemböl mert egoistának hisznek ^^
jaj, nagyon at tudom erezni a sorsod. durva, amit csinaltak a szuleid, raadasul a szemed lattara. az en szuleim is rengeteget veszekedtek anno, de azt hittek nem hallom, es nem tudok rola. apum anyukam bordajat torte el...
en is igy reagaltam anyum barataira, ahogy te. nem tudtam elfogadni oket, az elejen...
remelem, par ev mulva megtalalod azt a fiut, aki igazan szeretni fog, mert csak vele lehetsz boldog igazan.
Johntitor köszi :DD nagyon értelmes választ adtál x,D
utolsó elég durva hogy édesapád eltörte édesanyád gerincét.... Remélem énis hogy megtalálom azt a fiut :D
Ne haragudj, nem olvastam végig, mert hosszú, de...
Én is Németországban dolgozom, és én is ritkán járok haza, és nagyon szeretnék gyereket, de akkor úgy tûnik, ha lányom születne, akkor ô nem szeretne engem. Mit tegyek, hogy szeressen? Költöztessem a családot oda ahol dolgozom? De akkor a lányom is olyan gagyi lesz mint az itteni gyerekek, és ezt el akarom kerülni. Itt mindenki okostelefonnal jár, és folyton azt bújja. Nekem ettôl szebb gyerekkorom volt. Beszégeltéssel, játékkal, sok mászkálással.
A szölôségrôl azonban nem szeretnék lemondani. Csak a hogyanja kérdéses még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!