Mit tegyek? Mit kellene tennem, hogy jobb legyen? (Már az öngyilkosság jár a fejemben)
Szia!
Velem is anno igy viselkedtek a szüleim, nagyon korlátoztak, nagyon fogtak mindenben. Örültem, ha elmehettem szórakozni a barátnőmmel hétvégenként. Hetente 1x mehettem valahova, ami nem suli, vagy a tanulással kapcsolatos dolog volt. Persze hétköznaponkét én is azt csináltam amit te. Otthon ültem, azzal a különbséggel, hogy nem engedtek tv-t nézni, még rádiót hallgatni sem, és internetünk sem volt. Mindezt azért tették, hogy jobban tanuljak. Ezzel nem értek el semmit... Képzelheted, mit csináltam, volt hogy egész délután néztem ki az ablakon...
Most egyetemistaként egy másik városban vagyok, távol anyukáméktól...
Én azt üzenem, hogy tanulj, és aztán, ha egyetemre kell menned, válassz egy másik várost, és albérletet kezdetnek.
Ahogy az elottem szolo irta: LAZADJ!
Engem is korlatoztak anno, most 17 evesen mar nem annyira, minnt elotte. Nekem nem volt annyi bajom, csak annyi volt, hogy nem maradhattam hetkoznap egyik baratommal se este 6-nal tovabb, hetvegenkent meg buliba nem mehettem soha...ez tavaly valtozott. Elotte ha mar colabol sokat ittam akkor is balheztak...ekkor a sarrkamra alltam es minden tiltast ellen fellazadtam...azt mondtak, hogy kinyirnak, ha cigizek, utanna rra egy
Utanna ra egy honapra mar cigiztem is, aztan ittam is :)))
tehat ne foglalkozz azzal, amit mondanak, eld a sajat eleted ugy, ahogy most szeretned! Nyugodtan szokjel el otthonrol, ha nem tetszik az otthoni helyzet, vgy ne menj haza suli utan stb.
...
bocs, hogy igy irtam, megcsuszott a kezem es elkuldte az elso felet! :DD fel a fejjel! Es allj ki magad mellett, sz@rd le, amit mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!