Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ennyire rossz nőket fogok ki...

Ennyire rossz nőket fogok ki vagy ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés

22/F

nos a történetem csupán annyi hogy nem vagyok valami nagy szerencsés a lányok terén... mindig ezek a válaszok jönnek: csak barátok lehetünk, van valakim (pedig nincs!), nem vagy az esetem (1 hét múlva meg jár egy nálam sokkal kövérebb sráccal)

nem vágyok sokra szerintem: átlagos testalkat, szeressen és legyen hűséges...

nem igénylek D kosaras melleket, nem kell topmodell, de azért legyen formás a hölgy...

rólam annyit h kicsit macis vagyok, hülyéskedő típusù, átlagos keresetű (tehát nem vagyok gazdag :-D) és mostanság elég zárkózott...

lefogyni nem fogok mert már mondták hogy ez a kis husi jól áll nekem :-) bár lehet h hazudtak, nemtudom...

várom kíváncsian a véleményeteket :-)

2013. okt. 30. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
De vagy százhuszadik srác ezen a héten, aki ezt kérdi. Túl kevés az önbizalmad, és ezt megérzik a csajok, azért utasítanak el.
2013. okt. 30. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
azért nincs mert a visszautasításokkal elveszik :-)
2013. okt. 30. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedj neten kezdetnek. Pl itt :D A csajokat simán le lehet venni a jó dumával a lábukról. :P Szédíts egyszerre több csajt, ők majd szépen növelik az önbizalmad és utána már élőben is menni fog. :)
2013. okt. 30. 22:41
 4/10 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a baj h a neten mindenki lódít, de azért megpróbálom :-)
2013. okt. 31. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:

"azért nincs mert a visszautasításokkal

elveszik :-)"

Ez viccnek is hülyeség. Azért nincs, mert a gondolataiddal és a múltaddal azonosítod magad, ezzel elfeded a valódi erőt, ami képes rövid úton megoldani ilyen kis hétköznapi feladványokat. Nem hinném, hogy besüllyedtél önkorlátozó üzemmódba, inkább csak kizökkensz mezei problémamegoldó mivoltodból, mintegy rituálisan újra-újrajátszva számtalan ködös és alaptalan kételyedet, pont amikor csak "bután" tenni kéne, amit a fejedbe vettél. Sérülni jó dolog, a valódi harcos folyamatosan olyan, mint a sült virsli.

2013. okt. 31. 09:23
 6/10 A kérdező kommentje:
nem hülyeség mert foggalmad sincs miken mentem keresztül, csak így vakon ítélsz meg pedug nem is ismersz, nem szép dolog :-)
2013. okt. 31. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Az nem szép dolog, hogy kiírod ide a kérdést, aztán még felháborodsz, hogy válaszolnak. Ha segíteni akar a problémádon, vakon kell hozzá megítélnie, legalábbis nem vakon, de az általad leírtak alapján formált véleményét kell leírnia. Ha az nem pozitív, vagy nem az, amit hallani akarsz, akkor mi van? Írd le, hogy min mentél keresztül, és akkor annak fényében ítéljük meg majd a dolgaidat. Nekünk lényegében nem olyan fontos, mint neked, szóval mindkét fél csak jobban jár. :-)
2013. okt. 31. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:

nem háborodtam fel :-) adok a véleményére ezért válaszoltam kúltúráltan, ha nem tetszene elküldhetném akárhova :-)

de így visszagondolva már döntésre jutottam szóval már minden mellékes :-)

2013. okt. 31. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Túl hirtelen olvashattad, amit írtam. Nem rád vonatkozik, hanem rám is, másokra is. Eljön a pont, amikor túlhaladja az ember "a sorsát", annak a képletét vázoltam tömören. Persze az egész messze nem olyan nagyszabású, amilyen a szóhasználatom alapján lehetne... :)
2013. okt. 31. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
De ha nem szereted a kemény szavakat, van még pár: ne dédelgesd a nyomort! Az előbb írtam, hogy a múlttal azonosulni értelmetlen. Még a múltból eredeztetni magad is legtöbbször csak önkorlátozásnak jó, de annak legalább nagyon.
2013. okt. 31. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!