Ennyire rossz nőket fogok ki vagy ennyire ronda lennék?
22/F
nos a történetem csupán annyi hogy nem vagyok valami nagy szerencsés a lányok terén... mindig ezek a válaszok jönnek: csak barátok lehetünk, van valakim (pedig nincs!), nem vagy az esetem (1 hét múlva meg jár egy nálam sokkal kövérebb sráccal)
nem vágyok sokra szerintem: átlagos testalkat, szeressen és legyen hűséges...
nem igénylek D kosaras melleket, nem kell topmodell, de azért legyen formás a hölgy...
rólam annyit h kicsit macis vagyok, hülyéskedő típusù, átlagos keresetű (tehát nem vagyok gazdag :-D) és mostanság elég zárkózott...
lefogyni nem fogok mert már mondták hogy ez a kis husi jól áll nekem :-) bár lehet h hazudtak, nemtudom...
várom kíváncsian a véleményeteket :-)
"azért nincs mert a visszautasításokkal
elveszik :-)"
Ez viccnek is hülyeség. Azért nincs, mert a gondolataiddal és a múltaddal azonosítod magad, ezzel elfeded a valódi erőt, ami képes rövid úton megoldani ilyen kis hétköznapi feladványokat. Nem hinném, hogy besüllyedtél önkorlátozó üzemmódba, inkább csak kizökkensz mezei problémamegoldó mivoltodból, mintegy rituálisan újra-újrajátszva számtalan ködös és alaptalan kételyedet, pont amikor csak "bután" tenni kéne, amit a fejedbe vettél. Sérülni jó dolog, a valódi harcos folyamatosan olyan, mint a sült virsli.
nem háborodtam fel :-) adok a véleményére ezért válaszoltam kúltúráltan, ha nem tetszene elküldhetném akárhova :-)
de így visszagondolva már döntésre jutottam szóval már minden mellékes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!