Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én lennék a rossz komolyan?
15/F vagyok,előszöris.Nem kitűzött cél,hogy mindenáron legyen már most barátnőm (egy már volt,és korainak érzem utólag),de tavaly annyit beszéltem egy lánnyal,hogy beleszerettem.Egy darabig fogtam a féket,de végül elmondtam neki.Nem lett a válasz,de kérte,hogy maradjunk barátok.Oké,minden ment tovább.Majd pár hónapra rá ismét nagyon közel kerültünk egymáshoz,és minden létező módot megragadott már arra,hogy beszélhessünk.Érződött,hogy egyre jobban zavarban van a társaságomban,és egyre több jelet küldött.És egy idő után persze ráhajtottam óvatosan...
Szinte minden ilyen próbálkozást (kedvesség.stb.,most nem részletezem) értékelt,nyitott volt.
És egyszercsak egyik haveromtól tudtam meg,hogy csak barátként akar kezelni,soha nem akar többet.
Ezt jól megdumálta konkrétan haverommal,és kiderült.
Én azóta egyáltalán nem keresem,nem is vagyunk egy társaságban.
Mire volt ez jó?Nekem nagyon szarul esett,hogy megjátszotta magát..
Szerintem beszéld meg vele a dolgokat.
Mond azt, hogy neked lány barátra nincs szükséged, csak barátnőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!