Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjatok! Jaj de nagyon rossz!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjatok! Jaj de nagyon rossz! Nem tudom, mit higyjek? Most komolyan gondolja vagy csak szívat? 2szer randiztunk de az is elég rossz volt mert ott volt 2 haverja is!

Figyelt kérdés

Msnen ismerkedtünk meg a barátnőm által, neki és és nekem is akkor volt párunk.De mind2nek vége lett!

A volt párom megfenyegette és lehet ezért nem akar velem lenni de a találkozás 2 szer azóta volt pedig.

Néha felhív de legtöbbször msnen beszélgetünk!

Olyan rosszul érzem magam mikor mondjuk feljön msnre és nem ír rám majd esetleg félóra után.Azt írja ki msnre hogy "akarom" ,eg azt is kiirta tegnap hogy "lehet sokáig huzom de félek" meg olyanokat amiből azt veszem észre mintha komolyan gondolná!De mostanában eléggé csajozgatott, de lehet csak az igazit kereste vagy nem tudom!Kezdeményezek én vagy várjak.Mit írhatnék msnre amit konkrétnak vehetné hogy döntse el, nem várok sokáig!

2010. ápr. 29. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
parázik az exedtől, biztos vmi izmos vadállat.
2010. ápr. 29. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ennyire jóba vagytok kérdezd meg, hogy mit is akar tőled? És valahogy találkozzatok kettesben, hogy tudjátok megbeszélni a helyzetet rendesen(:
2010. ápr. 29. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
azt mondja ő már döntött hogy akar!De ő sose hozza fel!
2010. ápr. 29. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig a pasinak kell eldöntenie, hogy mit akar, és ezt te is jól érzed! Amúgy ennek a dolognak nagyon szívatás szaga van... Felejtsd el ezt a pasit, ha lehet! Majd jön valaki aki legalább egy kicsit komolyabban vesz!
2010. ápr. 30. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
a higgyek az pont 2 gy
2010. máj. 2. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hallod szerintem tiszta sor...fél az exedtől csajozgatni meg azért csajozgat, hogy lássa az exed vagy hogy valaki megmondja neki, hogy nem rád hajt...
2010. máj. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!