Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki meri itt bevallani, hogy a...

Ki meri itt bevallani, hogy a gyakorikerdesek.hu számára pótcselekvés?

Figyelt kérdés

És mi áll a háttérben?

-nincs társ?

-nincs család?

-nincs munkahely és munkatársak?

-nincsenek barátok?

-vagy van mindenki, csak nem jó velük és ezért kattansz a netre?

2013. okt. 22. 15:55
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Én is csatlakozom. Én egy beteget ápolok otthon, általában csak hétvégén tudom másra bízni és kimozdulni, a neten élem ki a kommunikációigényem egy jó részét.
2013. okt. 22. 17:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Barátom(pasim) nincsen csak ezek közül. De mikor van, akkor is néha lógok itt. Az ezo téma a legnagyobb poén, a politikán is lehet röhögni, meg a szerelem, szexen is. A szépség, divat, és a szórakozás számomra hasznos, az emberek meg érdekes.

Nem hiszem hogy pótcselekvés, csak unalom űzés, ha épp nincs jobb dolgom.

2013. okt. 22. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Nincs túl sok barátom, a családommal se vagyok jóban, munkám meg nincs, a suli meg laza, úgyhogy itt lógok ezen az oldalon, főleg akkor, ha beszélgetésre, vagy társaságra vágyok, de épp nincs rá semmi lehetőségem. De egy idő után a kérdések olvasgatása is unalmas. Csak ez egy fajta kapcsolat a külvilággal és itt beszélhetek emberekkel, levelezhetek, azért az jó. Akár még új barátokat is találhatok.
2013. okt. 22. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én tipikusan a "gyönyörű, okos," egyéb jó tulajdonságokkal megáldott lánynak hitt személy vagyok, aki mondható népszerűnek. Na, ez csak a látszat. Belülről állandóan depresszív vagyok valamiért, nem bízom senkiben. Eléggé sokan átmentek már az "érzékeny" kis lelkemen, szóval adom a bankot, hogy én vagyok a cool csaj. Belül viszont lúzernek érzem magam. Szóval jobb itt az illúziókkal teli világban.
2013. okt. 22. 23:03
 25/26 A kérdező kommentje:

Huh, nem gondoltam volna ilyen sok választ kapok, ráadásul ilyeneket. Azt hittem le leszek hurrogva a kérdésem miatt, és talán csak 1-2 ember válaszol "igent".

Akkor csak jól sejtem, hogy sokan vannak így (mint én is). Ez szomorú. De az azért pozitív, hogy ti is bevalljátok legalább önmagatoknak. Legalábbis az, hogy leírtátok, erre utal. Szóval azért tudjátok, hogy valami nem stimmel, és legtöbbetek válaszából érződik, hogy tudjátok magatokat "külső szemmel" látni. Ez pedig jó, mert segíthet kilábalni...

Még valami! Eddig senki válaszát nem értékeltem, és mégis szinte mindenkié 100%-s!!! Akkor egymással is egyet értetek, vagy lehet az is, hogy sokan nem írtak, de pontozták azokat, akik leírták ami rájuk is igaz..., elgondolkodtató!

Pár nap múlva megy a zöld kéz mindenkinek, addig csak figyelek!

Még jöhetnek válaszok!

És fel a fejjel!

2013. okt. 23. 10:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Megkésve, de én is csatlakozom az igenlők táborához. Külföldön élek, a barátaim otthon vannak, újakat pedig ilyen idősen már nemigen szerez az ember. A feleségemmel különböző munkarendünk van, csupán este pár órát vagyunk együtt.
2013. nov. 9. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!