Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki meri itt bevallani, hogy a...

Ki meri itt bevallani, hogy a gyakorikerdesek.hu számára pótcselekvés?

Figyelt kérdés

És mi áll a háttérben?

-nincs társ?

-nincs család?

-nincs munkahely és munkatársak?

-nincsenek barátok?

-vagy van mindenki, csak nem jó velük és ezért kattansz a netre?

2013. okt. 22. 15:55
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Sajnos az elsõ négy indik miatt amely halmozottan jelen van az életemben:'(:'(
2013. okt. 22. 16:21
 12/26 anonim válasza:
100%
Sajnos az elsõ négy indok miatt amely halmozottan jelen van az életemben:'(:'(
2013. okt. 22. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
En
2013. okt. 22. 16:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Pótcselekvés, mert nem kell huzamos ideig kitartani egy-egy ember mellett, ha esetleg idiótát csinál magából előttem. Egyszerűen nem beszélek vele tovább és kész. Ezt a valóságban nem tudom megcsinálni, mert a "mély" témákat szeretem, amiből mindenki azt feltételezi, hogy egyből élettársak vagyunk, vagy nyomulni akarok...

Szóval a kockázatmentessége miatt szeretek itt dumálni, néha még értelmes emberrel is összefutok, ahol persze (én sem vagyok normális) engem is kikosaraznak néha, de legalább történik valami izgalmas, ahol nem lesznek maradandó társadalmi sérüléseim. :) (a valóságban már haragudnának rám jó páran azért, amit itt leműveltem)

2013. okt. 22. 16:28
 15/26 anonim ***** válasza:

En mert eltávolodtam a barátoktól és nem is akarok, mivel csak szemetesládaként kezeltek.

Különben meg jó tájékozódni, hogy mi zajlik a mai világban.

2013. okt. 22. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:

én is elismerem!

tök egyedül élek, csak a net maradt már a kapcsolat tartásra a világgal, és úgy vettem észre még a közvetlen környezetemben is az emberek inkább magukba fordulnak és a neten keresik azt , amit a való életben elvesztettek.

2013. okt. 22. 16:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Néha nehezen megy a munka (itthonról dolgozok), és ide jövök olvasgatni, írogatni.
2013. okt. 22. 16:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

vizsgaidőszakban kifejezetten érdekfeszítő olvasgatni a kérdéseket a tanulás helyett... :D

illetve mikor unatkozom, feljövök

2013. okt. 22. 16:38
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Pótcselekvés hát. Nincs barátnőm, amit hiányolok. A barátaimmal leginkább hétvégente lógok, így a hétköznapokat is el kell ütnöm valahogy, ha máshogy nem, egy virtuális közeg között. Depressziós leszek, ha sokáig nem beszélek emberekkel, igénylem a társaságot. 20/f
2013. okt. 22. 16:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én itt élem ki a segíteni akarásomat. :)) Élőben nem szeretek beleszólni mások gondjaiba és nem szeretek tanácsokat osztogatni sem, ezt élem ki itt.
2013. okt. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!