Ki meri itt bevallani, hogy a gyakorikerdesek.hu számára pótcselekvés?
Figyelt kérdés
És mi áll a háttérben?
-nincs társ?
-nincs család?
-nincs munkahely és munkatársak?
-nincsenek barátok?
-vagy van mindenki, csak nem jó velük és ezért kattansz a netre?
2013. okt. 22. 15:55
1/26 anonim válasza:
Munkaidőben unatkozom,azért lógok itt 8 és fél5 között.
(Van férjem,családom,munkahelyem is csak szerencsére kevés melóval,barátok is vannak,jó is velük,csak melóidőben itt kell poshadni)
2/26 anonim válasza:
Én be merem vallani,és az áll a háttérben,hogy gyakran nincs kedvem senkihez élőben,biztos valami bajom van,meg unaloműzésképp néha.De általában még jobban unatkozom tőle!
3/26 anonim válasza:
Én is csak azért vagyok hátha látok valami érdekes kérdést
4/26 anonim válasza:
Én vállalom!
Se társ, arra mondjuk esélyesm sincs, a családommal nem túl jó a kapcsolatom, munkahely van, de a a munkatársakkal nincs közeli kapcsolatom, barátok pedig egyáltalán nincsenek, még haverjaim sem
5/26 anonim válasza:
Ugyanaz a szitu mint 1-nél, annyi különbséggel, hogy én 5-ig vagyok. Hát ilyenkor nem kell megszakadni, főleg, hogy holnap ünnep.
7/26 anonim válasza:
Ha nem olvasgatnám a kérdéseket, akkor még jobban ellennék szigetelve a világtól. Nincs senkim, öngyilkos leszek így is, úgy is.
8/26 anonim válasza:
"-nincs munkahely és munkatársak? "
Ellenkezőleg, egész nap a melóhelyen roh@dok, ami dög unalmas, úgyhogy inkább itt lógok közben.
9/26 anonim válasza:
én
és ennek oka elsősorban az unalom
10/26 anonim válasza:
Én... elmaradoztak a barátaim,nagyjából egyedül vagyok...unatkozom,és itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!