Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van meg valaki ilyen helyzetbe...

Van meg valaki ilyen helyzetben rajtam kivul?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es nagyon maganyosnak erzem magam. Parkapcsolatra vagyom de ugy erzem hogy ez sose fog teljesulni. Nem igazan vannak barataim egy tesom van akivel minden problemamat meg tudom osztani de sajna ritkan talakozunk messze lakik. Irigylem az olyan embereket akik minden hetvegen a barataikkal bulizni mennek. En meg egesz hetvegem otthon ulok nagyon kirekesztettnek erzem magamat. Ugy erzem mindig h ram nem kivancsi senki nem erdeklek senkit. Azert tettem fel a kerdest mert kivancsi vagyok hanyan erzik neg igy magukat, egyedul... vajon mit kene tennem?

2013. okt. 10. 20:03
 1/4 anonim válasza:
77%
gondolom 16 évesen iskolába jársz még, ahol rengeteg emberrel találkozol. ott az osztályod akikkel sose késő jó kapcsolatot kialakítani. nyiss az emberek fel ne stresszelj feleslegesen azon hogy nem érdekled őket, mert ez nem igaz. de azt sem várhatod el hogy az összes lehetőség az öledbe hullik... ismerkedj! a párkapcsolati témára meg csak annyit tudok mondani, hogy minél jobban görcsölsz rajta, annál nehezebben teljesül. nyugi, jön minden idővel!
2013. okt. 10. 20:16
 2/4 anonim válasza:
84%
Az én történetem is ilyen volt. Sokáig kb. 17 éves koromig nem mentem bulizni, nem mentem el sétálni senkivel, délután-hétvége otthonülős volt mind. neten volt egy két "barátom" nővéremékkel olyan volt akkoriban a kapcsolatom, hogy napi 2-3 szót váltottunk és kész. Én is szerettem volna már egy rendes párt magamnak. És akkor volt hogy megismerkedtem a mostani párommal, én akkor voltan majdnem 18, ő szintén annyi! Nem kerestem hidd el, úgy voltam vele majd jön magától ha akar...így is lett. Most mindketten 21 évesek vagyunk összeköltöztünk, és most várjuk a második babánkat! szóval, ne idegeskedj ezen, minél jobban akarod, annál nehezebben fogod megtalálni az gazit, vagy azt akivel boldog lehetsz! Kösd le magad dvd-zéssel, zenéléssel, olvasgass, vagy csinálj amit szeretsz! Észre sem veszed és minden rendben lesz!
2013. okt. 11. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem ez új, lány létedre otthon ülsz? hidd el pasiként a magànyosság a legrosszabb, de együtt érzek veled , velem szint úgy ez van, csak nekek nincs akivel a bajaim ill bánatom megosszam, de ha gondolod írj rám beszélgessünk:)
2013. okt. 14. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni ha szabad ezt mondanom, hogy egyáltalán ne görcsölj rá arra, hogy párkapcsolatot akarsz.

Először magadban kell rendet tenni, mert ha belül ilyen káosz a lelkiállapotod, akkor az kívülről is tükröződik rajtad. Először is próbáld meg aktívan lefoglalni magad. Olyan dolgokkal eltölteni az időt amit szeretsz: Akár olvasni, filmet nézni, sportolni valamit, a barátaiddal vagy a családdal közös programot szervezni, szóval bármit amihez kedved van. A lényeg, hogy ne érezd azt, hogy unatkozol.

Hogyha ez megvan, akkor el kellene érned belül egy elégedettségi szintet. Ne érezd azt, hogy boldogtalan/magányos vagy párkapcsolat nélkül. A boldogság egy pillanat, nem mindig boldog az ember, én sem vagyok mindig az, de ettől még lehetsz elégedett a napjaiddal. Például néztél egy jó filmet, vagy találtál valami szupi zenét ami nagyon megtetszett neked, szóval akár ilyen apróságok is, amik miatt úgy érzed, megérte a nap.

Tudjál mosolyogni vagy akár nevetni a saját kis baklövéseiden, a suliban ha elesel és kinevetnek, te is nevess egy jót magadon.

Hidd el, hogyha belül így rendbe tudod tenni a dolgokat, és nem ragaszkodsz foggal körömmel ahhoz, hogy valaki a barátod legyen, akkor kívülről egyenesen ragyogni fogsz és ezt a pozitív kisugárzást mások is észre fogják venni rajtad!

Próbálj meg a suliban ismerkedni másokkal, nyugodtan megszólíthatsz ismeretlen srácokat vagy csajokat is, nem kell tőlük félni, nem harapnak. :)

Utána pedig csak idő kérdése, hogy mikor találkozol valakivel akivel jól érzitek majd magatokat.

De addig is fő a türelem, nem vagy elkésve semmivel. ;)

2013. okt. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!