Van meg valaki ilyen helyzetben rajtam kivul?
Én azt tudom tanácsolni ha szabad ezt mondanom, hogy egyáltalán ne görcsölj rá arra, hogy párkapcsolatot akarsz.
Először magadban kell rendet tenni, mert ha belül ilyen káosz a lelkiállapotod, akkor az kívülről is tükröződik rajtad. Először is próbáld meg aktívan lefoglalni magad. Olyan dolgokkal eltölteni az időt amit szeretsz: Akár olvasni, filmet nézni, sportolni valamit, a barátaiddal vagy a családdal közös programot szervezni, szóval bármit amihez kedved van. A lényeg, hogy ne érezd azt, hogy unatkozol.
Hogyha ez megvan, akkor el kellene érned belül egy elégedettségi szintet. Ne érezd azt, hogy boldogtalan/magányos vagy párkapcsolat nélkül. A boldogság egy pillanat, nem mindig boldog az ember, én sem vagyok mindig az, de ettől még lehetsz elégedett a napjaiddal. Például néztél egy jó filmet, vagy találtál valami szupi zenét ami nagyon megtetszett neked, szóval akár ilyen apróságok is, amik miatt úgy érzed, megérte a nap.
Tudjál mosolyogni vagy akár nevetni a saját kis baklövéseiden, a suliban ha elesel és kinevetnek, te is nevess egy jót magadon.
Hidd el, hogyha belül így rendbe tudod tenni a dolgokat, és nem ragaszkodsz foggal körömmel ahhoz, hogy valaki a barátod legyen, akkor kívülről egyenesen ragyogni fogsz és ezt a pozitív kisugárzást mások is észre fogják venni rajtad!
Próbálj meg a suliban ismerkedni másokkal, nyugodtan megszólíthatsz ismeretlen srácokat vagy csajokat is, nem kell tőlük félni, nem harapnak. :)
Utána pedig csak idő kérdése, hogy mikor találkozol valakivel akivel jól érzitek majd magatokat.
De addig is fő a türelem, nem vagy elkésve semmivel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!