Nagyon elegem van már az életemből. Mit csináljak?
Egyszer kipróbálhatnád, hogy egyedül elmész szórakozni. :) Ha egyedül vagy, úgy viselkedsz, ahogy akarsz. Magadra húzhatsz egy álarcot, felhőtlenül ismerkedhetsz emberekkel.
Ha ez nem érdekel, akkor találj valami hobbit? Kezdj sportolni valamit, vagy ha a sport nem érdekel, akkor bármi mást, mondjuk rajztanfolyam, nyelvtanfolyam, bármi. Ott is ismerkedhetsz emberekkel.
Változtathatsz ezen az állapoton, nagyon könnyen jobbá teheted az életed! Minden csakis rajtad múlik.
Ez az internet amilyen jó, olyan rossz is!!!!
Természet, sport, kevesebb számitógép.
Család?
18 évesen nem éltet semmi? huh!! Nemá!!! felesleges az élet? magányos vagy?
Tudod minél többet mantrázik az ember valamit, annál inkább meg is történnek dolgok. HIszed, nem hiszed, akkor is igy van.
Feküdj le ugy, hogy elmész tusolni, és ezeket a nem éppen jó gondolatokat képzeld el, hogy lemossa a viz, és helyette tiszta gondolatokkal leszel csak teli :-)
MÜKÖDIK!!!!
Aztán mikor lefekszel, feküdj le pozitiv érzésekkel, gondolatokkal, hogy a holnapi napod nagyszerü lesz :-)
Reggel felkelve gondolja arra, hogy nem leszel magányos, és szeretetre méltó emberke vagy. Az utcán mosolyogj rá az emberekre, a boltban az eladóra, a buszon a sofőrre......
Fogsz Te még szeretni, és a boldogság sem fog elkerülni hidd el!!!! És nem kell társaságodnak lenni. Persze ha vannak barátok az nem hátrány. De csak olyanok, akik előbbre viszik az életedet. A többieket felejtsd el.
A tusolós módszer müködik!!! Ha kicsit is van hited, köszönd meg a napod, és szeretettel kérd az égiektől, hogy segitsenek Neked, hogy holnap mosolygós vidám napod legyen!
üdv. Edit.
Ismerős az érzés, én is nagyon sokszor vagyok mélyponton. (most is pl.) A régi barátaim elhagytak, a mostani 1-2 barát tartja bennem csak a lelket. Gyakran úgy érzem senkinek nem vagyok fontos, csak vagyok a világban. DE! mondom tapasztalatból nekem az egyetem a húzóerő, meg a család. Az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de nagyon gyorsan ki is vertem a fejemből. Kiútnak kell lenni!!! Idén kezdtem el sportolni, és jobb kedvem lesz tőle, nem vicc! Járj el futni, kondiba stb. ezek nem kerülnek sokba, és könnyen lehet beszélni emberekkel. Buliban nem ajánlom az ismerkedést, nekem az nem jön be, komoly kapcsolatok nem ott szövődnek.
Ha elszöknél nem lenne jobb, csak messzebb lennél otthonról, a gondok megmaradnak. Ezt az agyadban kell eldöntened, h változtatsz.
rem. segítettem 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!