Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha totál elegem van az életemből?
ha a kövérség zavar, nem sértésből de ajánlom, hogy minden nap tornázz egy orát. Ilyen rubint rékás dvd-ket ha megnézel ott látsz pár mozdulatot amiket ha naponta ismételgetsz csúcsformába hozhatod magad.
Hidd el segiteni fog és a közérzeteden is javit. De az életedet ne dobd el mert azt te is csak kaptad és fontos minden ember a világban. :)
És ennyitől kivagy?
Próbáld meg beérni a 4-essel is és kicsit kapcsolj ki.
Amúgy ez még nem feltétlenül kövér.
Ha most leírnám, hogy én hogy élek, kb azt kérdeznéd,
"hogyhogy még élsz?" Szóval ez, amit leírtál, simán
orvosolható egy kis kikapcsoldódással, beszélgetésekkel.
Amúgy meg vegyél egy zacskó tökmagot, evés helyett tö-
rögesd azt. Ne a tortát, meg a krémest (sarkos példa,
de nah).
Nem tudom, hogy nézel ki, de az én méreteim szinte pont ugyanezek és engem állandóan azzal piszkálnak, hogy híznom kéne...
Am kb. én is így érzek jelenleg (nemsokára érettségi), de igazából csak azt tudom mondani, hogy ez egy ilyen időszak, túl kell rajta esni.
Jaj ne,egészséges súlyom van,szerető szüleim!Én szegény!Túl okos vagyok,a gyémánt cipő túl szoros!
A Kérdező megérdemli a "Világ Legrosszabb élete" Díjjat,
Futottak még:
Árvák
Éhezők
Nyomorékok
Sérültek
Függők
Hátrányos helyzetűek
Bántálmazottak
Stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!