Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha totál elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha totál elegem van az életemből?

Figyelt kérdés
katasztrofa az életem.soha egy párkapcsolatom nem volt,kövér vagyok(163cm,60kg),tanulnom kell mindig mint vmi szar,ideges vagyok emiatt folyamatosan,szüleim szerint okos vagyok csak használjam ki az agyam de már annyira elegem van belőle...annyira elegem van mindenből a csődtömeg szélén érzem magam,és ha halálta idegesítem magam megint zabálnom kell...holnap is vizsgázom 2 tárgybol és már...fuu.nyáron is valszeg tanulás lesz a jó kis programom.nekem már agyamra ment minden.nem..nekem nem ér meg ennyit az egész...17L
2013. ápr. 21. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki kéne kicsit kapcsolódni...nemde? :-)
2013. ápr. 21. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megpróbálnál kikapcsolódni?
2013. ápr. 21. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:

ha a kövérség zavar, nem sértésből de ajánlom, hogy minden nap tornázz egy orát. Ilyen rubint rékás dvd-ket ha megnézel ott látsz pár mozdulatot amiket ha naponta ismételgetsz csúcsformába hozhatod magad.

Hidd el segiteni fog és a közérzeteden is javit. De az életedet ne dobd el mert azt te is csak kaptad és fontos minden ember a világban. :)

2013. ápr. 21. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:

És ennyitől kivagy?

Próbáld meg beérni a 4-essel is és kicsit kapcsolj ki.

Amúgy ez még nem feltétlenül kövér.

2013. ápr. 21. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha most leírnám, hogy én hogy élek, kb azt kérdeznéd,

"hogyhogy még élsz?" Szóval ez, amit leírtál, simán

orvosolható egy kis kikapcsoldódással, beszélgetésekkel.

Amúgy meg vegyél egy zacskó tökmagot, evés helyett tö-

rögesd azt. Ne a tortát, meg a krémest (sarkos példa,

de nah).

2013. ápr. 21. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is elegem van a sajátomból. cserélünk ?
2013. ápr. 21. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nézel ki, de az én méreteim szinte pont ugyanezek és engem állandóan azzal piszkálnak, hogy híznom kéne...

Am kb. én is így érzek jelenleg (nemsokára érettségi), de igazából csak azt tudom mondani, hogy ez egy ilyen időszak, túl kell rajta esni.

2013. ápr. 21. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
ismerős :) Próbálj ki vmi hobbyt. énnekem igy jött képbe a rajzolás, és az Airsoft. Páratlan cuccok vannak mostanság :)
2013. ápr. 25. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj ne,egészséges súlyom van,szerető szüleim!Én szegény!Túl okos vagyok,a gyémánt cipő túl szoros!

A Kérdező megérdemli a "Világ Legrosszabb élete" Díjjat,

Futottak még:

Árvák

Éhezők

Nyomorékok

Sérültek

Függők

Hátrányos helyzetűek

Bántálmazottak

Stb..

2013. ápr. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!