Elegem van az életemből, mit tegyek?
Soha semmi nem jól alakul nekem. Nem tudok elbeszélgetni a kortársaimmal (fiatalokkal) semmiről, egyszerűen senki nem hajlandó meghallgatni, megérteni, még a nyugodtabbak, visszahúzódóbbak se. Mindenkinek elege van belőlem, ha interneten írok rájuk akkor főleg, de élőben is nagyon barátságtalanok velem. Szóval röviden, totál magányos vagyok és maximum az anyámék szólnak hozzám normálisan, megy egy internetes haverom aki nagyon messze lakik.
De ő is szerintem csak azért beszélget velem mert sajnál vagy ilyenek. És egy kisebb településen élek, ahol a legtöbb fiatal ismer, és hallotta azt a pletykát amiket egykor rólam pletykáltak, és el is hitte mindenki. Hogy bírjam tovább így az életet, hogy mindenki utál, mindenki undok velem? És egy dögunalom az életem ha csinálok valamit azt mindenképpen egyedül kell. 17/F
Öngyilkos az nem akarnék lenni, csak azt szeretném ha egy kicsit jobb szociális életem lenne, és csak egy kicsit jobban embernek néznének az iskolatársaim, meg akikkel beszélni próbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!