Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Haldoklom. Mit tegyek, ha úgy...

Haldoklom. Mit tegyek, ha úgy érzem szétcsúszok?

Figyelt kérdés

Egyre nehezebb fenntartani a látszatát annak, hogy minden rendben. Egyáltalán nincs, haldoklom. Néhány ember tudja, vagyis annyit tud, hogy beteg voltam, azt nem, hogy még most is ketyeg az óra. Őszintén, nem is akarok beszélni róla, nem változtatna semmit. Csupán egyedül érzem magam, semmi sem érdekel. Színjátékot folytatok. Nem tudom mit tegyek.

22

2013. okt. 2. 23:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

te nem vagy normális

ha ez igaz amit leírtál akkor hogy lehet hogy akiket a legjobban szeretsz nem tudják és meg sem tudhatják.

Ha most meghalsz úgy akarsz hogy ne tudják mi bajod van

most komolyan mi bajod lesz ha megtudják

az a fontos hogy ne foglalkozz azzal hogy mennyi van hátra csak légy boldog örülj annak akik vannak neked és minden apró dolognak.

Ne úgy tölts el ki tudja hány évet hogy élni nincs kedved

sok kitartást

2013. okt. 23. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy csónakban evezünk.

Mondd el mindenkinek, hogy baj van, ne az legyen, hogy egyszer csak elmész és hideg zuhanyként éri őket a hír! Megértem az érdektelenségedet és az elkeseredettségedet, mert mint mondtam, én is ebben a cipőben járok, de megérdemli a környezeted, hogy tudjon a helyzetedről! Mondd el!

22/f

2013. nov. 5. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!