Csak akkor olvasd el ha türelmes és megértő vagy! Két kérdés: 1. Van esélyem? 2. Hogyan jöjjek vele össze? .
1. A srác (17) énekel és gitározik. Egy suliba járunk és ő híres akar lenni. A barátjával énekelnek dalokat és biztos, hogy sok lány oda van érte... Teljesen reménytelen, hogy összejönne egy nála 3 évvel fiatalabbal, igaz?
2.Ha van legalább 10% esélyem is, mit tegyek? A héten írtam neki fb-on, amire kedvesen válaszolt, de a második üzenetemet már meg se nézte... Azt mondják a fiúnak kell kezdeményezni, de ha tétlenül állok, várok nem lesz semmi. Észre se vesz... Az hogy suliba beszéljek vele... Sokszor gondoltam már rá, de kb. ez lenne.
-Szia
-Ismerlek?
És ez nagyon gáz lenne.
A barátaim nem tudnak megérteni, meghallgatni, azt mondják nem lehet rajtam segíteni... Hát...Az aki volt hasonló helyzetben vagy tud segíteni írjon, mindegy hogy hol.:)
Szerintem nem durva a 3 év korkülönbség.
Legyél szép,kedves,magabiztos, köszönj neki mindig egy széles mosollyal. :)
A legfontosabb, hogy legyél magabiztos, természetes és vidám :)
A mosoly a legszebb ékszerünk, nekünk nőknek, lányoknak.
Ha előjönne egy ilyen szitu, amit írsz, hogy megkérdezi, ismer-e, nevess egyet mondd, hogy na mi van, nem emlékszel rám? Aztán nevess megint, hogy vicceltél, vagy valami ilyen kis apró bolondsággal mentsd ki magad a cikis helyzetekből. A vidámság, a mosoly a nevetés egy olyan természetes és magabiztos kisugárzást ad, ami megfogja a fiúkat. Ha van lehetőséged beszélgess vele, esetleg ajánld fel a segítséged, ha van olyan lehetőség, amiben tényleg tudsz segíteni. Aztán majd kialakul :) Bár őszinte leszek ebben a korban a fiúk többnyire élvezik, ha körülzsongják őket a lányok, de azért nem lehetetlen :) És nem gáz az a 3 év, a mai világban meg főleg nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!