Lesz valamikor olyan ember, aki felvállal?
17 éves vagyok, tudom hogy nem túl sok. Lehet kapok majd olyan válaszz, hogy mit akarok 17 évesen, nem maradtam le semmiről. Ezzel tisztában vagyok, értem. Nem emiatt teszem fel a kérdést. Az a helyzet, hogy tisztában vagyok az adottságaimmal, nem vagyok szép, még állítólag átlagosnak sem neveznének, inkább csúnyácska. Van rajtam felesleg, de dolgozom rajta, de valamit nem csinálok jól, mert mi.dig visszajönnek a kilók. Nem vagyunk gazdagok, nincsenek menő, divatos ruháim, de figyelek arra, hogy mindig tiszta legyek. Próbálok igényes lenni, ápolt, odafigyelek a körmömre, nem vagyok büdös, a hajam sajnos nem a legszebb, azzal nem sok mindent tudok kezdeni, a szemöldököm sem szép formás, de még nem is nagyon ronda kategória. Az orrom kicsit széles, a homlokom magas, kicsit fura az összkép, mert az arcom is kerek. A frufru nem áll jol, a hajam milyensége miatt, ugyanis összeáll, 5 perc után összeáll, lelapul. Ami a személyiségemet illeti, nem tartom magam bunkónak, sajnos önbizalmam nincs sok, kevest beszélek, de ha látom, hogy őszinte, rendes emberekkel van dolgom, akkor megnyílok. Bulizni nem járok. Nyáron megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon rendes, kedves, törődő. Mindenkivel, velem is. Személyisége hasonló az enyémhez. Jol el voltunk, beszélgettünk, nevettünk. Én lányos zavaromban sokszor viselkedtem hülyén, sok alkalmat kerültem el, ahol együtt lehettünk volna. Lehet nincs igazam, de nekem úgy tűnt, hogy bejövök neki, sokszor a vállamra tette a kezét, kőzel jött, ha kérdeztem valamit, egyszer a fejemet is megsimogatta. Lehet viszont hogy csak bebeszélem, vagy csak nagyon szeretném azt érezni, hogy tetszem neki. Nagyon tudnäm szeretni, de neki szerintem egy szép barátnő kell, mert nagyon helyes, izmos, igényes fiú. Nem is kezdeményeznék, mert nem felelnék meg neki.
Ebből kifolyólag, az lenne a kérdésem, hogy lesz majd valaki aki tul tud lépni a külsőmön? És szeretni ahogy vagyok?
én 17 évesen olyan voltam mint te....összejöttem neten egy sráccal egy picit később (amikor én 18, ő 17 voltunk)...egy hónapig jártunk, nem is igazán tetszettünk egymásnak, de átestünk a nagy tűzkeresztségen, mert mindkettőnk önbizalma nulla volt, és próbáltuk egymás egóját növelni...majd nekem olyan jól sikerült az egójának a növelése, hogy undorító és gerinctelen módon, miután megkapta amit akart kidobott mint cicát kakilni...nagyon otromba módon...aztán pár napra visszasüllyedtem az önutálatba, majd azt mondtam, hogy csakazértis....elkezdtem randizni, ismerkedni, egyik sráccal sem jött semmi össze, majd eldöntöttem, hogy most az érettségire koncentrálok...ahogy eldöntöttem, hogy jó ez így és nem kell még senki, belépett Ő az életembe...szintén internet, de nem ismerkedős oldal, nem fórumok, egyszerűen egy játék volt facebookon...most 5.5 éve járunk, ebből négy évet távkapcsolatban éltünk kevés találkával, jelenleg napi szinten találkozunk (még nem élünk együtt, azt majd nyáron remélem:))...ő egymagas velem, szőke, zöld szemű...imádom, ő az én hercegem:) elfogad úgy ahogy vagyok...pedig szemüveges vagyok, pösze, dundi, sőőőőt több mint dundi:), nem bulizós...és imád és rajong értem!
menni fog, csak hinni kell....leginkább magadban!!!!
jelenleg 24 éves vagyok, lassan kétdiplomás, a párom az eljegyzésen gondolkodik...és én is innen indultam mint te...(nem véletlen, jövőre pszichológusként - is- végzek)
Valahogy inkább az igazán fura fejjel megáldott nőket látom nagyon hosszú kapcsolatban, úgynevezett házasságban családot alapítani. A kimondott cicababákat meg nem. Élből el is utasítják a gyerekszülést, mert azon a tükörre tapadó ötéves szinten szelfiznek vég nélkül, másra nincs nagyon idő. Van kivétel itt is, ott is, de a korreláció igen markáns.
Egyébként küldj fotót, és megmondom, mekkorát tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!