Lesz valamikor olyan ember, aki felvállal?
17 éves vagyok, tudom hogy nem túl sok. Lehet kapok majd olyan válaszz, hogy mit akarok 17 évesen, nem maradtam le semmiről. Ezzel tisztában vagyok, értem. Nem emiatt teszem fel a kérdést. Az a helyzet, hogy tisztában vagyok az adottságaimmal, nem vagyok szép, még állítólag átlagosnak sem neveznének, inkább csúnyácska. Van rajtam felesleg, de dolgozom rajta, de valamit nem csinálok jól, mert mi.dig visszajönnek a kilók. Nem vagyunk gazdagok, nincsenek menő, divatos ruháim, de figyelek arra, hogy mindig tiszta legyek. Próbálok igényes lenni, ápolt, odafigyelek a körmömre, nem vagyok büdös, a hajam sajnos nem a legszebb, azzal nem sok mindent tudok kezdeni, a szemöldököm sem szép formás, de még nem is nagyon ronda kategória. Az orrom kicsit széles, a homlokom magas, kicsit fura az összkép, mert az arcom is kerek. A frufru nem áll jol, a hajam milyensége miatt, ugyanis összeáll, 5 perc után összeáll, lelapul. Ami a személyiségemet illeti, nem tartom magam bunkónak, sajnos önbizalmam nincs sok, kevest beszélek, de ha látom, hogy őszinte, rendes emberekkel van dolgom, akkor megnyílok. Bulizni nem járok. Nyáron megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon rendes, kedves, törődő. Mindenkivel, velem is. Személyisége hasonló az enyémhez. Jol el voltunk, beszélgettünk, nevettünk. Én lányos zavaromban sokszor viselkedtem hülyén, sok alkalmat kerültem el, ahol együtt lehettünk volna. Lehet nincs igazam, de nekem úgy tűnt, hogy bejövök neki, sokszor a vállamra tette a kezét, kőzel jött, ha kérdeztem valamit, egyszer a fejemet is megsimogatta. Lehet viszont hogy csak bebeszélem, vagy csak nagyon szeretném azt érezni, hogy tetszem neki. Nagyon tudnäm szeretni, de neki szerintem egy szép barátnő kell, mert nagyon helyes, izmos, igényes fiú. Nem is kezdeményeznék, mert nem felelnék meg neki.
Ebből kifolyólag, az lenne a kérdésem, hogy lesz majd valaki aki tul tud lépni a külsőmön? És szeretni ahogy vagyok?
Sosem tudhatod hogy melyik srácnak milyen az ízlése. Én egy elég sportos,vastag lány vagyok (nem kövér,hanem szélesek a vállaim,izmos a karom,combom) nem kifejezetten szép arccal és elég jellegzetesen nyers modorral és a srác aki tetszik egymagas velem (170 cm +- egykét cm),vékony,szálkás,hihetetlenül jóképű. Noha tudtam hogy kedvel,heteken keresztül depresszióztam hogy biztos túl nagydarab vagyok hozzá,egy ilyen pasi biztos egy kis pici,aranyos nádszálkarcsú lányt szeretne maga mellé (tudod,aki mellett nagy és erős férfinak érezheti magát :D). Erre kiderült hogy nem érdekli hogy engem bajosan lehet "babusgatni",olyan dolgokért van oda-meg vissza amikről nem is gondoltam volna hogy jelentőséget tulajdoníthat neki bárki is.
Hozd ki magadból a maximumot,legyél vidám,ragadj meg minden lehetőséget és sok jó pillanatod lesz az életben :))
(Amúgy ha végérvényesen le akarsz számolni a felesleggel akkor egyél sok húst,túrót,tojást meg zöldséget + kevés szénhidrátot és sportolj heti 5x 1 órát keményen,pár hónap alatt teljesen át fogsz alakulni ;)
Bakker, de szeretnék barátkozni egy ilyen személlyel, mint te vagy... de az én koromban már nem illik kiskorúval barátkozni, ha csak nem valamelyik barátom gyerekéről van szó, vagy adott esetben munkavégzés során (pedagógusként végeztem, sajnos nem gyakorlom).
Hiányoznak a rendes emberek; van néhány korrekt levelezőtársam, viszont mindenki, aki ritka kincs, barátkozásra érdemes számomra!
Egy éven belül, ha van kedved, írj rám privátban, illetőleg amikor betöltöd a 18-at - örülni fogok neked. :)
KITARTÁST kívánok neked a pártaláláshoz, és több önbizalmat!
Idegen nagykorú egy kiskorúval miért nem illik, h ismerkedjen? Ez kérdés?
Egyébként én elég nyitott vagyok, de volt már gondom ebből, 17 éves lány szülei rosszalták, h barátkozom a lányukkal...
Amúgy kívánom, h jól érezd magad leendő pedagógusként. :)
Ha tudod mik a hibáid mért nem teszel ellene.
Nőknek olyan könnyű mindenhez olA hízás oka az egyoldalú táplálkozás meg a mozgáshiány. Tudnál a gondjaid ellen tenni még sem teszel. Vagy most itt arra utalsz hogy szedjen már rendbe valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!