Miért vannak ilyen gondolataim? Hogyan lehet ez segíteni?
16/F - fiatal vagyok, és nagyon gyakran érzem magam egyedül,
Anyám-Apám nem igen foglalkoznak velem,születésem előtt elváltak a szüleim. Édesanyámmal élek, megélhetési próblémák vannak, a munkájából eredően nem igen szokott itthon lenni, és mivel nem igen fiatal (56) nem igen foglalkozik velem,ezáltal a tanulásban sem mutatok kitűnő eredményt... Édesapámmal 2hetente találkozok hétvégente. És elég gyakran valami oknál fogva öngyilkosság vágyam van... És van úgy hogy ha megtámadnának még képes lennék embert is ölni... Nem igen játszok agresszív játékokkal, anno mikor kisebb voltam láttam ahogy a bátyámhoz oda mennek és kést szorongatnak a torkába. Vissza térve, félek hogy 1 nap megfogom tenni , azt aminek nincs értelme és ezt én is tudom... Ezen valahogy lehet segíteni? Kifogom nőni?
Hali, nem csak te vagy ezzel így. A család az egy dolog, ha mész hozzájuk szerintem nemigazán fogják mindig azt mondani, hogy most nem jó, megint nem jó az alkalom a beszélgetésre. A magány, ha tudsz, minnél többet légy az osztálytársaiddal (én is magányosnak érzem magam sokszor de olyankor odamegyek ahhoz aki éppen nem beszélget vagy felmegyek a kék vonal chatre). Az öngyilkossággal kapcsolatban, én próbáltam nem egyszer. Nem túl frankó (amikor én elkezdtem, akkor nem tudtam hogy milyen nehéz vele leállni). Sok sikert!
17L
ui.: 2 és fél éve kezdődött nálam kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!