Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nagyon elvagyok keseredve...

Ha nagyon elvagyok keseredve el kezdem vagdosni a kezem. FÉLEK. Hogyan tudnék leszokni róla?

Figyelt kérdés

Magányosnak érzem magam,itthon folyton csak vita van.Tavaly az iskolában is csak bántottak,terrorizáltak,folyamatosan megaláztak. Félek,hogy holnaptól minden folytatódik.

Egy éve a reménytelen szerelemmel küzdök ... szörnyű :(

Magányosnak érzem magam ..

Úgy érzem jobb lenne mindenkinek,ha nem is léteznék.

Esténként annyira mélyponton vagyok,hogy öngyilkos akarok lenni,de nincs hozzá elég bátorságom ... de a kezem már tele van sebbel.

MIT TEGYEK?

Olyanok válaszát várom,akik komolyan is veszik!

2013. szept. 1. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok mondani ,hogy kitartás! És ha valakinek ki szeretnéd fejteni a történteket, akkor én szívesen meghallgatlak.
2013. szept. 1. 23:48
 12/18 anonim válasza:
Én is vagdostam\vagdosom magam, de teljesen másért mint te. Ettől függetlenül teljesen megértelek :) ha kérdezni szeretnél vagy csak beszélgetni írj nyugodtan ! Ami nekem segített az a futás és hogy van egy kis cicám, aki minden titkomat tudja (nem vagyok 5 éves hiába hangzott úgy xdd) és benne teljesen megbízhatok, hisz sose fogja elmondani senkinek. Van egy egy filmje Demi Lovato-nak a Stay Strong, csak is ajánlani tudom. Mindenesetre kitartást!!!
2013. szept. 2. 21:27
 13/18 gabrielwright ***** válasza:

Szuper válaszok! Kedves Kérdező, szerintem ilyen pozitív válaszokból például meríthetnél erőt (még nekem is jól jöttek), párat megfogadhatsz szó szerint. Látod, jó pár ember tudna (szeretne) segíteni, találd meg őket!

És kitartás.

2013. szept. 2. 23:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépet :)

Jól esett a válaszokat olvasni.

Újra járok edzésre, jövő héttől szinjtátszóra is fogok.Rögtön kezdjük is a próbát a színházban való fellépésre.:)

Jó a suli.Sok mindenkivel megismerkedtem.És a többiek is normálisak voltak :)

2013. szept. 3. 17:55
 15/18 anonim válasza:
Nagyon örülök ennek a pozitív változásnak! :) Ha már sok pozitív dolog történt veled eddig, próbálj azokra koncentrálni és kihasználni a lehetőségeidet. Én is vagdostam magam, néha még előfordul... De fel a fejjel! Én is a művésztet ajánlom. Ha szeretsz rajzolni, festeni, azzal kifejezheted az érzéseidet, kiadhatod a dühödet és nem időpazarlás. Értékes, mert a te érzéseid vannak lefestve, egyedül a tied és ez értékessé teszi. Demi Lovatotol a Stay Strong-ot én is ajánlom, nekem erőt adott. A véleményekkel pedig ne foglalkozz, sokan azt mondják, hogy Demi csak sajnáltatja magát, pedig nem ezt az lényeges. Megosztja az érzéseit, a történetét másokkal és ez csodálatos! Szerintem sok embernek erőt adott ezzel a filmel, akik átéltek, vagy átélnek hasonló dolgokat. Megerősít minket abban, hogy tudjuk , nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, sokan átestek rajta, de sikerült felépülniük. :) Meg hallgass vidám zenéket, ez nekem sokat segített, régebben mindig a szomorú zenéket hallgattam, amitől csak még jobban belemélyedtem a depresszióba. Kitartást! :) 15/l
2013. szept. 22. 09:38
 16/18 anonim válasza:
Az a legjobb módszer,ha elteszed magad elől azt a tárgyat vagy eszközt amivel csinálod,és akkor nem érzel annyira erős vágyat a vagdosás iránt.
2013. szept. 24. 15:00
 17/18 anonim válasza:
Visszaestem a gödörbe. Sokkal durvábban bántom magam. vagdosom a lábam a kezem meg az oldalamat is ... sokkal kilátástalanabb minden...
2013. dec. 17. 18:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha még nem tetted, olvasd el ezt, hátha van ami segítene neked is :

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__51..

2013. dec. 19. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!