Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki nézi még az István a...

Ki nézi még az István a királyt rtl-en?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen?

2013. aug. 20. 21:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hiányoznak a régebbi változatok. Nekem a kedvencem a jubileumi változat volt.
2013. aug. 20. 22:43
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez komolyan még viccnek is nagyon rossz lenne :D:D
2013. aug. 20. 23:01
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó :)
2013. aug. 20. 23:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Az egyetlen jó jelenet eddig az volt, amikor Koppány leütötte a ló fejét. Az legalább látványos volt. Amúgy ez a hosszú ballonkabát nagyon gáz. Ratyis.
2013. aug. 20. 23:03
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szánalmas produkció. A szereplőgárdából is már csak gyurcsány hiányzik. De így is elég szar. Még pár szám és legalább elmondhatom, hogy túléltem!
2013. aug. 20. 23:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát nagy csalódás volt, az biztos. De vajon direkt szúrták el ennyire?
2013. aug. 20. 23:17
 17/27 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a modern "művészet".

Pl. fetsményeknél is, ráokádnak egy vászonra, vagy ráborítják a festéket aztán a sok birka nézi és belelát minden sz*rt, aztán megveszik milliókért.

Itt is megy majd a belemagyarázás ezerrel....

2013. aug. 20. 23:24
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát...a hozzászólások alapján az ország nagy részének tuti nem fog tetszeni, így biztos a médiában is ilyen visszhangja lesz. Csak a birkáknak fog bejönni, akik nem ismerték az eddigi előadásokat.
2013. aug. 20. 23:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Lehet vízhangja, de az sajnos senkit nem fog érdekelni. Már alapból ez a mű nem a nagyközönségnek készült, hanem csak egy szűk körnek. Talán ezért is az RTL klub adja és nem mondjuk az M1.
2013. aug. 20. 23:28
 20/27 LeftBehind ***** válasza:
Méghogy az egyetlen JÓ jelenet? Te meg vagy huzatva? A fehér ló feláldozása a leggusztustalanabb,nem odaillő és teljesen értelmetlen dolog volt az egészben úgy ahogy volt és te ezt lerendezed annyival,hogy "látványos"?
2013. aug. 20. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!