Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki nézi még az István a...

Ki nézi még az István a királyt rtl-en?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen?

2013. aug. 20. 21:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Sz@r... f0s...

A 2003-as Csíksomlyóinál és az 1984-esnél sohasem fognak jobbat csinálni.

2013. aug. 20. 21:58
 2/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hányadék, már nem azért.... Mindenki a napjaink ruhájába semmi díszlet, csak ott vannak, elég igénytelenül sikerült ez az egész, régebbi fajtája jobban tetszett....
2013. aug. 20. 21:59
 3/27 anonim ***** válasza:

Napszemüveges, öltönyös, ezüst láncos Stohl mint Koppány....

Ehhez rohadtul nem illik ez a modern stílus.

Rakás fos, így jellemezném.

2013. aug. 20. 22:04
 4/27 anonim ***** válasza:
Hát ennél rosszabbat még életemben nem láttam! Minek csinálták, ha nem volt pénz korhű kosztümre? ! Színvonal kb. függőlegesen romlik...
2013. aug. 20. 22:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondanák erre hogy ez csak egy kis ízelítő egy minta, egy főpróba hogy ilyen lenne azt mondom oké mert alapjáraton nem rossz, de a 0 díszlet, a sima öltönyök és látszik hogy fel vannak mikrofonozva meg modern technikák is látszódnak így azt mondom egy kalap kaka.

Nem vagyok rendező, 0 tudásom van a rendezéshez, 0 tudásom van a színészkedéses cuccal, 0 tudásom van ehhez az egészhez, de most látom hogy Nagy Feró kiszáll a Trabantból, hát gratulálok!

Ha ez modernkori megjátszás hogy ilyen lenne ha most lenne ez az egész, még akkor is fejbe lőném magam.

Egy ilyen fost a 0 tudásommal én is összedobnék, de nem mondom azt hogy jobb lenne, de az én iskolámba pár éve előadták ezt a rock operát igaz hogy csak néhány fontosabb részletét de az jobban sikerült mint ez már nem azért.

Már nem is nézem tovább, okádnom kell ettől. Igaz nem az elejétől nézem mert néztem a tűzijátékot is a másik adón de szerintem ki is nyomóm a TV-t. Ez elvette a kedvem az egésztől...

2013. aug. 20. 22:11
 6/27 anonim ***** válasza:
Ezek a b.u.z.i rtl-esek kb most gyalázzák meg az István a Király rockoperát...
2013. aug. 20. 22:13
 7/27 anonim ***** válasza:

Elkezdtem nézni, de nem igazán értettem a bohóckodást. Akkor kapcsoltam ki, amikor valami limuzin féleség begördült a színpadra.

Adtam Robertának egy esélyt, de eljátszotta. Nevetséges az egész.

2013. aug. 20. 22:24
 8/27 A kérdező kommentje:
Akkor nemcsak nekem nem tetszik. Vicc ez az egész. Én azt hittem, rosszul látok és rosszul hallok. De amúgy a zene se valami jó. Imádom ezt a rockoperát, ha milliószor nem hallgattam meg anno, akkor egyszer sem és ez a zene nem ugyanaz...István a Varga Mikivel sokkal jobb volt. És sok helyen el is van kapkodva a dallam.
2013. aug. 20. 22:35
 9/27 A kérdező kommentje:
De szerintem a legérdekesebb az volt, amikor a rendőrruhás csávók elverték a punk beütésű lázadót....
2013. aug. 20. 22:36
 10/27 A kérdező kommentje:
Most volt benne egy kis hiba, elakadt a gitár.
2013. aug. 20. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!