Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ha mindenki utál?

Mit csináljak ha mindenki utál?

Figyelt kérdés

kezdjük az elején..

14 éves lány vagyok. életem legrosszabb nyara..1 fiú kihasznált,vérmérgezésem van..nagyon sok mindenki utál. van egy lány akivel összevesztem olyanokat terjeszt h én terhes vagyok,le fekszek mindenkivel,meg h cigizek. ebből semmi nem igaz! ask.fm-en kérdezték h mért volt kórházba elején nem mondtam el,aztán írtam h vérmérgezés..ebből jött h sajnáltatom magam..aztán az h magamtól kérdezek persze ami nem igaz..már tiltottam magam ask.fm-ről..nagyon rossz érzés h mindenki utál senki se szeret..év elején vagdostam magam,most is majdnem az lett..lehet h lesz is..mit csinálja h jobb életem legyen, ja és persze itthon is állandóan veszekszek anyáékkal..

úgy érzem nincs értelme az életemnek..

2013. aug. 13. 13:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia. Nem olvastam el a válaszokat, csak a kérdést és a leírást. Tudom, hosszú lett, de kérlek, olvasd ezt végig!

Azzal csak szánalmat keltesz bennem, hogy leírod, vágdosod magad. Csak azért csinálod, mert sajnáltatni akarod magad. És még csodálkozol, hogy nem szeretnek. Nekem se lenne sok kedvem barátkozni veled. Nem azért, amit híresztelnek rólad hanem amiatt, hogy nem becsülöd az életet. Ezt azonnal hagyd abba! Nem kell tudniuk az embereknek, hogy depressziós vagy! Inkább irigykedjenek, amiért mosolyogsz! Ne hordj fekete ruhákat, hanem öltözz színesen!

Ismerkedj sok-sok emberrel az interneten, az jó szokott lenni. Nagyon sok barátot lehet szerezni pl. a netes játékokkal.

Vagy. Kezdj el rajongani valamiért/valakiért! Például egy színészért vagy egy bandáért esetleg egy íróért.. kultúráért, vagy mondjuk kezdj el sminkelni.. vagy valami. Ezek nagyon le tudnak kötni.

Kezdj el járni koncertekre, összejövetlekre, fesztiválokra.. ne hagyj ki semmilyen lehetôséget! Ott szerezhetsz barátokat.:)

Ami még nagyon jó lenne: kezdj el sportolni! Magabiztosabb leszel, eredményeket fogsz produkálni. Az emberek látni fogják, hogy erôs vagy. Még jobban beléd akarnak majd kötni, de te ne engedd nekik. Irigykedni fognak.;)

Vegyél egy kutyát.. mondjuk. Gondolj a menhelyen lévô állatokra! Ôk sem választották ezt az életet! Kitették ôket othonról, mert már nem kellettek. Lehet, hogy verték is ôket. Sokkal jobban éreznéd magad, a tudattól, hogy megmentetted egy kisállat életét. Nagy valószínûséggel elaltatták volna.. te pedig megmentetted! Új életet adtál neki. Ez nagyon boldoggá tesz és lesz egy igazi barátod, aki mindig melletted áll majd.

Ha meg kilépsz a házatokból, akárhova mész, akárhol vagy, mindig mosolyogj! Ez a legfontosabb!! Mosolyogj rá mindenkire még akkor is, ha tudod, hazugságokat terjeszt rólad! Ha pedig odamegy hozzád valaki és a szemedbe mondja, hogy milyen r*banc vagy, akkor csak mosolyogva, magabiztosan, de kedvesen(!!) mondd azt neki, hogy "Pedig én azt hittem rólad, hogy van eszed ahhoz, hogy ne higgyél el ilyen butaságokat!" vagy azt, hogy: "Ezek a dolgok nem igazak rólam, én is hallottam már pletykákat nagyon sok emberrôl, még sem hittem el" vagy, ha hallottál már pletykákat errôl/ezekrôl az emberrôl/emberekrôl: "Én is hallottam már pletykákat rólatok, még sem adtam tovább. Ha valamirôl tudod, hogy hazugság, miért kell terjeszteni. Sajnos nagyon sok ember ezt nem képes megérteni.". Ha pedig csak szimplán meghallod, hogy valakik éppen rólad beszélnek, akkor menj oda magabizosan, mosolyogva, kedvesen(!), és mondd nekik azt, amit az elôbb leírtam.

A volt legjobb barátnôd egy hülye p*csa, de rá is csak mosolyogj, köszönj neki! Talán még meg is köszönheted, hogy ilyeneket terjesztett rólad, mert ez által sikerült megváltoznod. Az még fontos, hogy ne mondd azt, hogy a barátnôd terjeszti ezeket rólad.

Egyelôre ennyi elég lesz. Ha gondolod, írj egy üzenetet. Szívesen beszélgetnék veled bármirôl.:)

16/L

2013. aug. 15. 18:08
 22/27 A kérdező kommentje:

vannak barátaim akik szeretnek meg én is őket..csak én olyan vagyok h nem bírom elviselni ha valaki utál vagy összevesztem vele..és én nem vagdosni akarom magam hanem megszűnni ..

járok mindenféle fesztiválokra,ott kaptam mondjuk vérfertőzést,de megyek augusztus 20.-án a városi tűzijátékra.

kutyám van. 11 éve..de már sajnos ő is beteg. van 2 teknősöm...

és fáj amiért kihasznált az a fiú..

2013. aug. 15. 19:17
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha ennyi mindened van, akkor ne mondja olyanokat, hogy meg akarsz szûnni! Igaz, van okod rosszul érezni magad, de ennél sokkal több pozitívum van az életedben! Hát gratulálok, amiért ennyire utálsz élni. Tudod, hog mennyi ember nem akart volna tovább élni?? Vannak barátaid, állataid.. és te itt sajnáltatod magad. Menj el velük valahová, vagy csak találkozzatok, nevesettek! Ne érdekeljen már semmi, istenem. Az a fiú nem illett hozzád. Ennyi. Majd találsz másikat.

Az elôzô válaszoló voltam

2013. aug. 16. 17:48
 24/27 anonim válasza:

[link]

egyszerűen szarj le mindent és legyél boldog,mindenki megérdemli a boldogságot!:)

2013. aug. 19. 22:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Elmész sportolni, tornázni, futni, táncra, discoba, szakkörre, sakkra, vagy más rokonokkal, iskolatársakkal, vagy akár a szomszédokkal többet beszélgetni, nem? Hogyha nagyon érdekel mondjuk a kézilabdázás, és meccsed lesz, vagy ha összejösz egy fiúval a discoban, vagy egyszerűen csak nekiülsz és sokat tanulsz és jól megy, akkor gondolom nem érdekel annyira, hogy melyik hülye mit szól az osztályodban. Esetleg tanárral is lehet beszélgetni ha valaki túlságosan zaklat. De már úgyis mész gimnáziumba, nem?
2014. máj. 31. 00:32
 26/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm. Eltelt lassan 1 ev,voltak nehez időszakok de tul eltem. Juliusba ujra műtik a terdem,igaz cigizek meg bulizuk es elvezem az eletet 15 evesen. Igen megyek gimnáziumba
2014. jún. 9. 12:53
 27/27 A kérdező kommentje:
De vannak.mindig olyanok akik lehordanak mindennek de csak nevetek rajtuk
2014. jún. 9. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!