Mit csináljak ha mindenki utál?
kezdjük az elején..
14 éves lány vagyok. életem legrosszabb nyara..1 fiú kihasznált,vérmérgezésem van..nagyon sok mindenki utál. van egy lány akivel összevesztem olyanokat terjeszt h én terhes vagyok,le fekszek mindenkivel,meg h cigizek. ebből semmi nem igaz! ask.fm-en kérdezték h mért volt kórházba elején nem mondtam el,aztán írtam h vérmérgezés..ebből jött h sajnáltatom magam..aztán az h magamtól kérdezek persze ami nem igaz..már tiltottam magam ask.fm-ről..nagyon rossz érzés h mindenki utál senki se szeret..év elején vagdostam magam,most is majdnem az lett..lehet h lesz is..mit csinálja h jobb életem legyen, ja és persze itthon is állandóan veszekszek anyáékkal..
úgy érzem nincs értelme az életemnek..
Kezdjük az elején, a depizést valahogy mindenféleképpen hagyd abba, semmit nem érsz vele, csak azt tudatod azokkal a bizonyos utálókkal hogy te gyenge vagy és hogy téged lehet piszkálni, talpra kell állni még ha nehéz is, vagdosással nem érsz el semmit, az emberek akkor sem változnak meg tőle, akárhány sebet csinálsz magadra, saját magadat csonkítod vele, nem éri meg, keress másik társaságot, akikkel majd jól érzed magad, mert egyik társaságból kitaszítanak, te átmész egy másikba, és az ilyen embereket lekell magasról sz*rni.
Az ilyen stílusú viselkedésük miatt majd egy új helyen őket fogják kitaszítani, bocsi a regényért, de egy valamit hagyj abba : az a depi, és akármivel bántanak ne figyelj rájuk, a pletykákkal meg ne törődj , te tudod hogy nem igazak, akkor semmi értelme ezen rágódni :D
Keress masik tarsasagot,uj baratokat! Eszre fogjak venni,hogy masokkal jol erzed magad,igy egy ido utan abba fogjak hagyni.Ha ezt latjak,hogy szenvedsz,es meg tudnak bantani,akkor csak folytatni fogjak. Legyel eros es az ellensegeidnek,rosszakaroidnak is ezt mutasd! Igy le fognak rolad szallni.
A szuleiddel teny,hogy sokat veszekeszel,az nem az jelenti,hogy nem szeretnek.
A vagdosast pedig FELEJTSD EL! SEMMIRE SEM MESZ VELE
amíg nem kezdődik el a suli, addig próbáld meg kiheverni, tudom 3 hét nem elég ehhez...
ha meg ilyen csicska az a szomszéd csaj, te is terjessz róla igaz dolgokat, bár ne mert lesüllyednél az ő szintjére, annyit tudok tanácsolni, hogy ne foglalkozz senkivel, azokra figyelj akik szeretnek, és akik tényleg a barátaid, másokra meg dobj egy 2 méteres nagy rakás sz*rt xddd.
és ha nem is tudod őket elkerülni, ne mutasd ki hogy fáj, próbáld meg leplezni, egyébéknt mióta megy ez az egész?
"A vagdosast pedig FELEJTSD EL! SEMMIRE SEM MESZ VELE"
Ez nem egészen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!