Mit csináljak ha mindenki utál?
kezdjük az elején..
14 éves lány vagyok. életem legrosszabb nyara..1 fiú kihasznált,vérmérgezésem van..nagyon sok mindenki utál. van egy lány akivel összevesztem olyanokat terjeszt h én terhes vagyok,le fekszek mindenkivel,meg h cigizek. ebből semmi nem igaz! ask.fm-en kérdezték h mért volt kórházba elején nem mondtam el,aztán írtam h vérmérgezés..ebből jött h sajnáltatom magam..aztán az h magamtól kérdezek persze ami nem igaz..már tiltottam magam ask.fm-ről..nagyon rossz érzés h mindenki utál senki se szeret..év elején vagdostam magam,most is majdnem az lett..lehet h lesz is..mit csinálja h jobb életem legyen, ja és persze itthon is állandóan veszekszek anyáékkal..
úgy érzem nincs értelme az életemnek..
irj majd segitek :)
ask.fm/zsirhaver
ha én magamról mesélnék :))) engem 7 évig szekáltak, azután 4 évig depiztem, de rájöttem hogy nem érek el vele semmit, nagyon nehéz volt felépülni, mert hagytam magam hogy szétcsesszenek lelkileg, de aztán fogtam magam és úgy döntöttem többet nem lesz ilyen, azóta ha nem is vagyok nagyszájú, de mindenkiről megvan első benyomás után a véleményem, nem vagyok túl beszédes de ha kell akkor talpra állok, és nem érdekel mások mit gondolnak rólam, mert én tudom az értékeim és csak az számít te mit gondolsz magadról...
ez még csak egy hónap, ne hagyd hogy több legyen belőle...
ezt csak azért írtam le hogy talpra lehet állni, valakinek rövidebb van akinek hosszabb időbe telik, de idővel rendbe lehet hozni saját magadat :)))
minek?
nem hiányoznék SENKINEK ha meghalnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!