Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez normális, hogy így érzem...

Ez normális, hogy így érzem magam? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, nincs párom. A családom sem igazán törődik velem. Gondolom természetes, hogy magányosnak érzem magam. Mostanában már a kitűzött céljaim sem érdekelnek. Nincs kedvem semmihez. Tudom, kössem le magam, de kedvtelen vagyok, sokszor már szorongok is. Egyik napom telik a másik után és semmi sem történik. Eddig egyedül kimozdultam, de ahhoz sincs már kedvem. A tanulásra se bírok koncentrálni. Társkeresőn is fent vagyok és nincs sikerem.
2013. aug. 9. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Negatív vagy, mint az atom. Fiú vagy?
2013. aug. 9. 15:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem mindig vagyok negatív. Sőt, általában még az utcán is mosolygok, de mostanában betelt a pohár. És lány vagyok. És nem vagyok kövér, meg csúnya, mielőtt valaki azt tanácsolná, hogy fogyizzak, meg mit tudom én. :)
2013. aug. 9. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Szívesen megnéznék rólad egy képet:) Ugyanis nem tudom elhinni, hogy a társkeresőn se lenne sikered... Ott minden lány minimum 10-20 levelet kap naponta. Merre laksz?
2013. aug. 9. 15:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát, kép az nincs kint rólam. :) De akkor rakok ki. Így is kapok levelet, csak nem olyantól, aki nekem tetszene. Ezen ne múljon. :) Meg hát utcán is megnéznek. Végül is néha van sikerélményem.
2013. aug. 9. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs kép rólad, akkor mégis mi alapján várod el, hogy írjanak neked?:D A netes ismerkedés nem ér szart se, de ez csak személyes vélemény:)

Szerintem belsőleg is próbálj meg változni, a jó külső nem elég. Legalábbis lehetne akármilyen bombázó egy lány, nekem nem kellene, ha a kisugárzása nincs rendben. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz sikered. De, ha "minőségi" barátot akarsz...:)

2013. aug. 9. 16:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm. Tudom, hogy nem vagyok mindig egy életvidám csaj. Most pl.: a meleg miatt ingerült is vagyok. Kifejezetten sajnálom azt, akire ránézek ilyenkor. :)
2013. aug. 9. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem a melegtől vagyok ingerült:D
2013. aug. 9. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:

hol laksz privátban írd meg

én szívesen megismernélek, nekem sincs akivel tudnék beszélgetni

2013. aug. 9. 22:21
 9/11 anonim válasza:
Írj könyvet, írd ki magadból az érzéseidet! :) Az talán segít, hogy ne érezd magad rosszúl! :) Sok sikert! :)
2013. aug. 21. 23:12
 10/11 Merovingii válasza:

Ha saját magadban sem bízol , ha saját magad se szereted , és nem becsülöd meg , akkor semmi értelme keseregni , mert nem tettél meg mindent hogy váloztass rajta !

Menj neki a dolgoknak , céljaidnak , és senki se tántorítson el semmitől !

Segíts magadon , és Isten is megsegít !

2013. aug. 26. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!