11/26 anonim válasza:
Igen. Még ha meg is kéne néznem, ahogy az összes szerettem meghal. Szörnyű lenne, de szeretném látni, hogy mi lesz a jövőben. Egy idő után pedig megunnám a szabályok szerint játszást és saját szabályokat állítanék fel. Törvényenkívüli lennék. :)
12/26 anonim válasza:
Minden érv és ellenérv mellett és ellen, jó lenne 1000 évig élni, én szívesen élnék, bár a kilátások nem rózsásak.
13/26 A kérdező kommentje:
Láttam egy filmet, amiben két nő megivott egy italt, amitől örökké fiatalok lesznek, sosem halnak meg... A címére nem emlékszem, de tudom, hogy Meryl Streep és Bruce Willis is játszott benne, ahhoz képest az ezer év nem is olyan sok
2013. júl. 25. 15:49
14/26 A kérdező kommentje:
Én akkor élnék ezer évig, ha mondjuk az 1400-as években születtem volna. :)
2013. júl. 25. 15:50
15/26 anonim válasza:
Nem. Szerintem k.u.r.v.a unalmas lehet 1000 évig élni.
16/26 anonim válasza:
Én meg azt hittem hogy a Mass Effect-el játszottál. Abban él egy faj 1000 évig. :D
17/26 anonim válasza:
Csak azzal a feltétellel, hogy nem öregszek, és halhatatlan vagyok. A halhatatlanság alatt azt értem, hogy nem fog a golyó, nem vérzek el, nem kapok szívrohamot, stb.
Akkor csak azért élnék, hogy megváltoztassam a világot. De az első 10-20 évet biztosan azzal tölteném, hogy még jobban megismerjem azt, ahogy most működik, és kitaláljam min, és hogyan kell változtatni.
Ezek nélkül valószínűleg kinyírnám magam 70-80 évesen, tehát viszonylag normális korban halnék.
Most úgy gondolom, hogy nekem ilyen körülmények között 40 év bőven elég, onnan már csak lefelé van.
De biztos vagyok benne, hogy ez változni fog.
Valószínűleg azért gondolom ezt, mert most élem meg a sötéten gondolkodós tinédzser korszakomat.
15/f
18/26 anonim válasza:
Én igen, viszont nagyon vigyáznék arra, hogy ne kövessek el semmi bűnt se. Egy életfogytiglan elég szar lenne...:D
19/26 anonim válasza:
Az általad említett film címe: Jól áll neki a halál.
20/26 anonim válasza:
Én legszívesebben 5 évig élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!