Melyik Balaton-parti településen élnétek a legszívesebben? Miért?
Balatonfüred. Mentes a U18 német partiállatoktól és sok fesztivál van, Anna-bál, bor hét, pálinka, (EU-s pénzből) rendbe tett strandok (mondjuk nem tudom mi került rajta 1mrd Ft-ba, de ez más kérdés), Aquapark, élet a parton, hattyúparádé, kulturáltabb turisták, Gyógyvíz források, kiserdő, kilátó pl. aug. 20-i tűzijáték látható a "hegyről", több déli parti is, Siófok stb.
Tihany közel van, Lóczy barlang, kirándulás, falu, piac, go-kart, vitorlás kikötő, van minden.
Én Balatonalmádiban, vagy Tihanyban.
Mindkettőt elég jól ismerem, Balatonalmádiba jártunk nyaralni (a családi nyaraló nem ott volt, hanem felsőörs közelében, autóztunk minden nap, de imádtam azt is, mert gyönyörű volt a táj) és mindig is tetszett a hely, az évek során be is jártuk, nem csak a strandra jártunk.
Tihany meg azért, mert hát csak Tihanyról beszélünk, szerintem veszett jó hangulata van, a sok turista ellenére sem éreztem sosem zsúfoltnak.
Amúgy szerintem bárhol boldog lennék, mert gyönyörű a Balaton, bár a déli part nem áll hozzám olyan közel, mint az északi, siófok se vonz egyáltalán. Csendes ember vagyok, szóval nekem nagy partik se kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!