Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek igaz baratnom vol...

Szerintetek igaz baratnom vol az akivel 6 evig a legjobb baratnok voltunk, es most lecserelt egy olyanra akit 6. honappal ismer?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:

figyelj, 6 év sok idő... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nőnek fel és felnőttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka.

a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idő után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnő. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük.

de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.

2013. máj. 17. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, az autókat is fiatalabbra cserélik, kb. 6 év után.
2013. máj. 17. 16:40
 3/10 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat!:)
2013. máj. 17. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Én csak vicceltem. Nem szabad lecserélni senkit, ha csak nem csalódtál benne nagyon nagyot. Mondjuk egy igazi barátságnak azt is túl kell élnie. Egyébként nagyon sok nőtől hallottam már, hogy a "legjobb" barátnőjük irtózatos módon kib*szott vele. Ez ilyen női dolog, aláraknak egymásnak valamiért, ahol tudnak.
2013. máj. 18. 07:47
 5/10 anonim válasza:

Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny?

Szerintem nem cserélt le. Csak lett rajtad kívül egy másik barátnője is. A barátság nem kizárólagos. Szerintem a legokosabb, ha derűs szívvel tudomásul veszed az új helyzetet.

2013. máj. 18. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Bizony, nem szabad azt hinni, hogy csak 1 barátnője lehet valakinek! Ismerek olyat, aki féltékenykedett az új barátnőre és részben ennek köszönheti azt, hogy valóban lecserélték!
2013. máj. 19. 11:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen lett egy masik baratnonk is akit en is es o is nagyon szeretett,de engem becsapott es ezert en nagyon megharagudtam ra es mikor kiakartam vele bekulni o mar nem beszelt velem....csak a masik baratnonkkel!:((
2013. máj. 20. 09:04
 8/10 evetke13 válasza:
NEM VOLT AZ!!!Nekem is volt ilyen barátnőm és mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy azóta sem tartom vele a kapcsolatot. Az energiádat egy új és jó barát keresésére fordítsd és ne szomorkodj a másik után.
2013. máj. 20. 12:22
 9/10 anonim válasza:

Hát nagyon is sajnállak...Nemtudom mien barátnőd van de nagyon nem cool.Nekem is van legjobb baratnőm és mióta élek ismerem s egyidős velem es leggjobb baratnők vagyunk jóban-Roszban és sosem untuk meg egymast igaz veszekedés volt de az izgalmasabbé teszi a barátságot szerintem az igaz barátságba kell egy kis veszekedés,hogy majd kibéküljünk és jobban megbízzunk egymásba.[a jó barátok,igaz barátok kibékülnek]Örökké ott lesznek egymásnak <3 Szerintem te keress egy olyan barátnőt amilyen nekem van mert ha olyant kapsz akkor egy szebb életet kaptál. Ha van barátod van életed és boldog perceid!!!!!

//Nem vagyok lezbi!!!!// Csk megjegyeztem mások kedvéért hogy nehogy azthiszék.

2013. máj. 22. 14:42
 10/10 KovA1963 ***** válasza:

:-) Ha valakit hosszú idő után lecserélnek az így szokott kinézni... a kezdődő kapcsolat szükségszerűen rövidebb - viszont új esély.

Az idő nem mindig előny - különösen ha az idő alatt sem történt meg az aminek meg kellett volna történnie.

Ha felelsz a táblánál úgy romlik a jegyed, ahogy telik az idő maradnak válasz nélkül fontos kérdések meglehet úgy érzed felelsz - mondod amit tudsz.

A helyzet annyiban nehezebb, hogy csak két jegy van: ötös vagy egyes - igen vagy nem.

Ha időd lejárt - nem sokban reménykedhetsz egy új felelő nagyobb esély - míg te lejárt lemez.

Azt a kérdést ajánlom feltenni - mint minden fiúnak egyébként - hogy miről szól ez a felelet - és mi az igazi kérdés ?

A kérdés közvetve van föltéve - ha direktben kérdeznék könnyű volna cselezni. Az igazi feleltető pedig nem is a párjelölt akit látsz de benne van a természet által nagyrészt tudattalan - a vizsgabizottság... az ösztöneiben mélyen.

Az ő kérdésük az, hogy megfelelsz-e szövetségestársnak a természetes küldetés betöltésére.

Egybites az ítélet akár a statárium: igen vagy nem.

Kicsit vakok vagyunk ezekre a dolgokra és így áll bosszút rajtunk, hogy okuljunk belőle... nem a természettől kaptad-e az örömre boldogságra való képességedet ?

És vajh csupán a te szórakoztatásodra az idő kellemes együtt eltöltésére adatott-e ?

Az ösztön csontjainkba rekesztett tűz tudattalanul dönt és ítél arról is amit tudatosan csinálsz... az övé rólad mint te is róla - csak tudni véled mi vonz és mi taszít amikor magyarázatot keresel rá - de a magyarázat mélyebben van - a teremtő/természetnél és sajnos túl nagy szabadságunk lett figyelmen kívül hagyni ezeket a dolgokat. Nem kellett tudnunk róla amíg szabadságunk nem lett belenyúlni, mert működtek.

Most tapasztaljuk milyen amikor zsákmányunknak tekintjük azt ami ajándéknak volt szánva.

Nem értjük a világot.

Röviden a lényeg: a te ösztönküldetésed nem ugyanaz mint a nőé - bár ugyanazt a célt szolgálja.

De kompatibilis és együttműködő bizonyos feltételekkel.

Viszont magadból kiindulva nem biztos hogy jól érted a párodat.

A kulcs, hogy ha szereted az ő küldetését a magadévá tudod tenni. Az udvarlás üzenete ez: szövetségképes akarsz lenni ilyen-olyan-amolyan tulajdonságaid értékrended stb alapján. Ebből dekódolódik, hogy alkalmasnak ígérkezel-e valaki viszonylatában.

Ahogy te magad is mikor formákban gyönyörködsz - dekódolsz utód-anya ígéretesség szempontjából - és bármennyire praktikus és ésszerű volna nem a kényelmes könnyed következménymentesség szempontjából...

A szövetség ereje közös (élet)küldetésben rejlik, és az nem a kellemes, kényelmes öncélos örömök.

2013. máj. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!