Szerintetek igaz baratnom vol az akivel 6 evig a legjobb baratnok voltunk, es most lecserelt egy olyanra akit 6. honappal ismer?
figyelj, 6 év sok idő... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nőnek fel és felnőttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka.
a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idő után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnő. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük.
de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.
Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny?
Szerintem nem cserélt le. Csak lett rajtad kívül egy másik barátnője is. A barátság nem kizárólagos. Szerintem a legokosabb, ha derűs szívvel tudomásul veszed az új helyzetet.
Hát nagyon is sajnállak...Nemtudom mien barátnőd van de nagyon nem cool.Nekem is van legjobb baratnőm és mióta élek ismerem s egyidős velem es leggjobb baratnők vagyunk jóban-Roszban és sosem untuk meg egymast igaz veszekedés volt de az izgalmasabbé teszi a barátságot szerintem az igaz barátságba kell egy kis veszekedés,hogy majd kibéküljünk és jobban megbízzunk egymásba.[a jó barátok,igaz barátok kibékülnek]Örökké ott lesznek egymásnak <3 Szerintem te keress egy olyan barátnőt amilyen nekem van mert ha olyant kapsz akkor egy szebb életet kaptál. Ha van barátod van életed és boldog perceid!!!!!
//Nem vagyok lezbi!!!!// Csk megjegyeztem mások kedvéért hogy nehogy azthiszék.
:-) Ha valakit hosszú idő után lecserélnek az így szokott kinézni... a kezdődő kapcsolat szükségszerűen rövidebb - viszont új esély.
Az idő nem mindig előny - különösen ha az idő alatt sem történt meg az aminek meg kellett volna történnie.
Ha felelsz a táblánál úgy romlik a jegyed, ahogy telik az idő maradnak válasz nélkül fontos kérdések meglehet úgy érzed felelsz - mondod amit tudsz.
A helyzet annyiban nehezebb, hogy csak két jegy van: ötös vagy egyes - igen vagy nem.
Ha időd lejárt - nem sokban reménykedhetsz egy új felelő nagyobb esély - míg te lejárt lemez.
Azt a kérdést ajánlom feltenni - mint minden fiúnak egyébként - hogy miről szól ez a felelet - és mi az igazi kérdés ?
A kérdés közvetve van föltéve - ha direktben kérdeznék könnyű volna cselezni. Az igazi feleltető pedig nem is a párjelölt akit látsz de benne van a természet által nagyrészt tudattalan - a vizsgabizottság... az ösztöneiben mélyen.
Az ő kérdésük az, hogy megfelelsz-e szövetségestársnak a természetes küldetés betöltésére.
Egybites az ítélet akár a statárium: igen vagy nem.
Kicsit vakok vagyunk ezekre a dolgokra és így áll bosszút rajtunk, hogy okuljunk belőle... nem a természettől kaptad-e az örömre boldogságra való képességedet ?
És vajh csupán a te szórakoztatásodra az idő kellemes együtt eltöltésére adatott-e ?
Az ösztön csontjainkba rekesztett tűz tudattalanul dönt és ítél arról is amit tudatosan csinálsz... az övé rólad mint te is róla - csak tudni véled mi vonz és mi taszít amikor magyarázatot keresel rá - de a magyarázat mélyebben van - a teremtő/természetnél és sajnos túl nagy szabadságunk lett figyelmen kívül hagyni ezeket a dolgokat. Nem kellett tudnunk róla amíg szabadságunk nem lett belenyúlni, mert működtek.
Most tapasztaljuk milyen amikor zsákmányunknak tekintjük azt ami ajándéknak volt szánva.
Nem értjük a világot.
Röviden a lényeg: a te ösztönküldetésed nem ugyanaz mint a nőé - bár ugyanazt a célt szolgálja.
De kompatibilis és együttműködő bizonyos feltételekkel.
Viszont magadból kiindulva nem biztos hogy jól érted a párodat.
A kulcs, hogy ha szereted az ő küldetését a magadévá tudod tenni. Az udvarlás üzenete ez: szövetségképes akarsz lenni ilyen-olyan-amolyan tulajdonságaid értékrended stb alapján. Ebből dekódolódik, hogy alkalmasnak ígérkezel-e valaki viszonylatában.
Ahogy te magad is mikor formákban gyönyörködsz - dekódolsz utód-anya ígéretesség szempontjából - és bármennyire praktikus és ésszerű volna nem a kényelmes könnyed következménymentesség szempontjából...
A szövetség ereje közös (élet)küldetésben rejlik, és az nem a kellemes, kényelmes öncélos örömök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!