Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti élnétek ezer évig?

Ti élnétek ezer évig?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 12:44
1 2 3
 1/26 schocko ***** válasza:
100%
Nem, mert akkor tovább álnék, mint Matuzsálem és akkor Schockoi-korút kellene mondani a nagyon idősre, az meg furcsán hangzik...
2013. júl. 25. 12:49
 2/26 schocko ***** válasza:
élnék
2013. júl. 25. 12:50
 3/26 anonim ***** válasza:
nemhiszem, de 150 évig simán..
2013. júl. 25. 12:50
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én élnék ezer évig :)
2013. júl. 25. 12:57
 5/26 anonim ***** válasza:
Élnék hát.
2013. júl. 25. 12:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom úgy érted, hogy mindvégig fiatal és egészséges testben és friss elmével.

Jó kérdés, egyrészt borzalmasan sok dolgot ki lehetne próbálni és megtapasztalni, amire egy emberöltő bőven nem elég, viszont nagyon sok lenne a hátránya is, az evidensebbeken (látni ahogy a szeretteid, barátaid sorra meghalnak előtted) kívül is.

Gondolj bele az idősebbek milyen rém nehezen alkalmazkodnak a mai világhoz, mennyit siránkoznak, hogy "bezzeg az ő idejükben", ez nem csak a szervi gondjaik miatt van, hanem mert egy másik generáció szülöttei, egy másik, mára továtűnt világban nevelkedtek, azt szokták meg "normálisnak", a modern kor legtöbbjük számára idegen - pedig itt nem évszázadokról beszélünk. Pár évszázad múlva törvényszerűen annyira idegenné válik a világ, hogy jó alkalmazkodókészséggel is szörnyen nehéz lenne lépést tartani vele, hisz néhány generációnként át kéne formálni az életszeméleled, normáid, életmódod és valamennyire a személyiséged is.

De így is megfontolnám. Nem mondom, hogy igen, de megfontolnám.

2013. júl. 25. 12:58
 7/26 anonim ***** válasza:
Ha arra is van mód, hogy megfelelő életmóddal megőrizhessem a jó egészségemet is, akkor simán.
2013. júl. 25. 13:07
 8/26 anonim ***** válasza:
én nem hiszem ....
2013. júl. 25. 13:11
 9/26 anonim ***** válasza:

En nem. Talan 100-200 evig elnek, de annal tovabb nem..

Azert par szaz ev utan nagyon ra lehetne unni az eletre, bar lehet hogy rosszul gondolom.

2013. júl. 25. 13:12
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem élnék olyan sokáig egyszerre, inkább helyette élnék tízszer 100 évig, szóval egymás után lenne 10 különböző életem, egymástól teljesen függetlenül. Nekem az lenne a legszimpatikusabb.
2013. júl. 25. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!