Ülök a wécén egyedül, s olyan illatú a székletem, mint amilyen a lóistállóban van. Miért?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 07:45
11/19 anonim válasza:
Szuperek a válaszok! Erre a kérdésre ez jár! :)
Most akkor orvosi tanácsot kérsz tőlünk, felkészült gasztroenterológusoktól, de azért nem az egészség kategóriába írtad, mert EGYEDÜL ültél a budin, amikor szembesültél az egészségi problémáddal???
:)
LOL
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem probléma, csak még ilyen nem fordult velem elő. Mármint az istálló illatú széklet. Megjegyzem szénát nem, viszont zabpelyhet ettem, viszont azt szoktam máskor is.
Sajnálattal kell közölnöm, de nem áll módomban más kategóriába áttenni a kérdést, mert nem rendelkezem az ehhez megfelelő jogosultsággal.
2013. júl. 22. 23:01
13/19 anonim válasza:
Előző vagyok: nem tudjuk miért... De nem tűnik egészségesnek, úgyogy elmennék a dokihoz. Talán összeszedtél egy fertőzést, vagy más, bélrendszeri bajod van.
14/19 A kérdező kommentje:
Alszom rá egyet.
2013. júl. 22. 23:45
15/19 anonim válasza:
engem az érdekelne hogy ezelőtt milyen illatú volt és azelőtt miket ettél hogy kellemes illatú volt a végterméked
16/19 A kérdező kommentje:
Semmi különöset nem ettem, ezért nem értem.
2013. júl. 23. 02:33
17/19 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem rózsaillatú.
18/19 anonim válasza:
Szerintem a megváltozott bélflóra az oka,de ez nem biztos,hogy annyira rossz. Húst és gyümölcsöket is eszel?
19/19 A kérdező kommentje:
Eszem én mindenfélét.
2013. júl. 25. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!