Szeretnék strandra/nyaralni menni meg ilyesmik, de nincs kivel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek barátaim, mert egy csendes unalmas csaj vagyok, nem nagy buli velem lenni.2013. júl. 21. 18:59
2/13 anonim válasza:
Velem is pont ugyanez van, én is csendes vagyok, bár unalmasnak nem mondanám magam, 19 vagyok és te?
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért vagy csendes, mert nem találtál még neked való társaságot. Lehet, hogy a megfelelő partnerrel dőlnének belőled a szavak, csak a megfelelő témára és összehangolódásra lenne szükség. Ismerkedj, biztos vannak hozzád hasonló emberek.
4/13 anonim válasza:
Én is unatkozom, bár nem tartom magam annyira unalmasnak, csendesnek meg pláne nem. Merre laksz?
16/L
5/13 anonim válasza:
Én bárhova elmegyek egyedül, csak anyám cseszeget emiatt, de addig vagy egyedül, amíg meg nem érkezel valahova, mindig lehet társasságot találni.
6/13 anonim válasza:
Ha közelebb laksz hozzám mint 100 km, akkor most azonnal szervezek egy közös strandolást vagy valami programot. Hasonló vagyok mint te. A közös program nem csak a kérdezőre vonatkozik!
7/13 anonim válasza:
Én épp ezért kérdeztem tőle az első válaszomban, hogy hol lakik, de nem válaszolt.. pedig én is benne lennék ilyesmiben :)
(Baranya)
8/13 anonim válasza:
Kedves Kippukkant Sárkány! Bács-Kiskun megyében lakom, inkább Pest mint Baranya megyéhez közel. Több lesz mint 100km. #6-os.
9/13 anonim válasza:
#6 hány éves vagy? fiú/lány? én Pest megyei vagyok :)
10/13 anonim válasza:
23/F. Te fiú vagy lány vagy?
#6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!