Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon gáz vagyok?

Nagyon gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva még soha sem volt barátnőm , régen nem nagyon zavart a dolog, de most már eléggé szeretnék egy barátnőt. Nem mondom azt ,hogy ronda vagyok, mondták már ,hogy "válogathatnék" is. De mire megyek vele ha ennyire gátlásos vagyok? Mikor egy lánnyal beszélek , nagyon könnyen zavarba jövök és végig idegeskedek azon ,hogy vajon mit gondol most rólam? Többnyire próbálom önmagam adni , de nem mindig megy.. Persze ezt többnyire próbálom rejtegetni.. Amint átkerültem középsuliba egyből megcsappant az önbizalmam. Nem részletezném az okát :) Volt nem egy olyan ,hogy egy lány kifejezte felém a vonzalmát , de valahogy mindig ugyan az lett a vége , nem akartam tőlük semmit csak szex-ért nem akarok senkivel összejönni. Ez az egész a barátaimnak a legfurcsább, ők azok akik nagyon szeretnek ezen a témán csámcsogni ,esetleg számon kérnek,ami nagyon zavar engem. És olyan gondolatok kavarognak a fejemben ,hogy olyan dolgokról maradok le amit később nem tudok bepótolni vagy ,hogy soha nem lesz senkim. Sok barátom van még is magányosnak érzem magam..Saját magammal kerülök ellentmondásba..:S Ez az egész csak szerintem furcsa? Szerintetek nagyon gáz? 17/F
2013. júl. 21. 01:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na ja. Annyira nem jött meg, hogy nem is értem, hogy a hozzászólásomnak konkrétan mely része váltotta ki belőled ezt a reakciót. Kifejtenéd bővebben, kérlek?
2013. júl. 24. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!