Valami ideglevezető/nyugtató?
Figyelt kérdés
Úgy felidegesítettek, nem tudok mit csinálni, a nyugtatókhoz már hozzászokott a szervezetem így nem hat annyira. Tudnátok mondani valamit amivel megtudom nyugtatni magam? Ti mit szoktatok csinálni ha nagyon idegesek vagytok? Én már a halálon gondolkozom. Valaki segítsen, kérem. :(2013. júl. 20. 21:24
11/16 anonim válasza:
"2 percen belül lehet mp püfölés 15 p szünet," helyett
2 percen belül lehet 15 mp püfölés 15 mp szünet
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálok boxzsákot szerezni.
2013. júl. 22. 12:06
14/16 anonim válasza:
ok. a 15mp-10mp-5mp nel ugy nez ki az utes, hogy csak egyeneseket, 75 szazalekos erovel... bal jobb bal jobb bal jobb... gyors tempoval.... a 20-10 15-15 10-20 asnal a lazanal tenyleg visszafogottan az egyiket, aztan mikor k.o.ra megy az ember, tiszta erobol, de nem villamtempoval, hanem nagy es eroteljes uteseket bevinni.. felutesek vesere, egyenesek gyomorszaj, orr, all... a drill latszik a videon, de a "lengyelboksz" azaz az egyeseneket terdemelessel reszt szerintem ki lehet cserelni amikor 75 szazalekkal utod a zsakot... de azt fontos, hogy a terded hajlitsd. nem csipoig emelni mint a videon, de mindig az ellentetes terdet haljitani, hogy bealljon egy ritmikus mozgas (bar megjegyzem, ha jobb labhajlitgatas nelkul neked, az is okes... csak ne allj sose teljesen egy helyben, mint egy oszlop... a tanc es a ritmus sokat szamit)
15/16 anonim válasza:
Számolj el 10 ig magadbann és gondolj a világ 7 csodájára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!