Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valami ideglevezető/nyugtató?

Valami ideglevezető/nyugtató?

Figyelt kérdés
Úgy felidegesítettek, nem tudok mit csinálni, a nyugtatókhoz már hozzászokott a szervezetem így nem hat annyira. Tudnátok mondani valamit amivel megtudom nyugtatni magam? Ti mit szoktatok csinálni ha nagyon idegesek vagytok? Én már a halálon gondolkozom. Valaki segítsen, kérem. :(
2013. júl. 20. 21:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sportolsz? Ha nem, menj most ki futni. Holnap pedig válassz valami jó sportot, vasárnap még rá is érsz kipróbálni, hogy neked való-e. Sport közben kitisztul az ember feje, van ideje átgondolni a dolgokat, szóval nagyon sokat segít. Ha amúgy is sportolsz, akkor tudod magadtól is, hogy használ-e neked.
2013. júl. 20. 21:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem nevezném sportnak, de fekvőzök, felüléseket csinálok meg hasonlók. Futni nem tudok, mert kis gond a tüdőmmel, így nem bírom a futást... Az hogy lefárasztom magam engem nem nyugtat, csak még jobban idegesít, és az idegeskedéstől még arra sem tudok koncentrálni amit csinálok. A verekedés az egyetlen ami megnyugtat, de most azt sem tehetem, mert nincs kivel.
2013. júl. 20. 21:39
 3/16 anonim válasza:
Üvölts a párnádba, nekem szokott segíteni. Így kiordíthatod magadból a feszültséget, mégsem hallja senki.
2013. júl. 20. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet.
2013. júl. 20. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
a sportolás az tényleg időről időre lenyugtat, de ami a fontosabb, hogy az idegesség forrását megtaláld és az ellen tegyél valamit.
2013. júl. 20. 22:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Az idegesség forrása az életem..
2013. júl. 20. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
ha komolyan gondolod, lehet fel kéne keresned egy pszichológust
2013. júl. 20. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:

"A verekedés az egyetlen ami megnyugtat"

Hát vegyél egy bokszzsákot és üsd. Komolyan.

2013. júl. 21. 04:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem pont az segít, amit csinálsz, és miért nem lehet sportnak hívni? :o

Tűzz ki nagyobb célokat szimpla fekvőtámaszoknál! Ha van az embernek célja, az sokat segít!

http://www.youtube.com/watch?v=4_HWxrbgMEQ

Na ne mondd, hogy ezt nem neveznéd sportnak :) És egyáltalán nem elérhetetlen, ha elszánt vagy.

2013. júl. 21. 14:36
 10/16 anonim ***** válasza:
a fekvőzés meg ilyenek nekem se sokat érnek. régóta foglalkozok küzdősportokkal. egy ideje csak itthon birok edzeni. én a boxzsákra esküszök. 500 fekvő se érne a nyomába 10 perc zsákpüfölésnek. kicsi szériákban. 2 perc püfőlés 1 perc szünet. a 2 percen belül lehet mp püfölés 15 p szünet, köv 2 perc 10 mp ütés 10 mp szünet, köv 2 őerc 5 mp ütés 5 mp szünettel... lehet csinálni 15/30 drillezést, fent van youtubeon... lehet csinálni, h 2 percben 20 mp laza, 10 mp k.o.-ra tiszta erobol... köv 2 perc 15 mp laza, 15 mp k.o.-ra.. kov 2 percben 10 mp laza 20 mp k.o.-ra... ;)
2013. júl. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!