Szerintetek ha beveszek egy nyugtatót, akkor nem fogok izgulni?
Én is inkább azt ajánlom ha ennyire izgulsz hogy guríts le egy felest előtte :D
Viccet félretéve nyugtató hülye ötlet mert lelassulsz és olyan leszel mint egy 90 éves!
Talán igen bár attól függ mennyire bírod mert azért abba is bele lehet bukni!
Egyébként annyit tehetsz hogy megpróbálsz nem foglalkozni azzal hányan néznek próbáld lazán kezelni és ne arra gondolni hogy ó istenem befogok égni hanem keményen odaállni és arra gondolni: Mi ez nekem lazán megcsinálom!
1-2 felestől nem fogsz szerintem kipirosodni meg elcsuklani még a Parlamentben se, ugyanis az ital egy burkot képez eléd amitől bátrabb leszel
Én szóbeli vizsga előtt ittam itthon 3 és felet, kevés rántott húsra, és pont jól időzítettem mert vizsga után másfél órával is kellemesen éreztem magam, nem voltam feszült
Kísérletezd ki mennyi az ideális számodra
20/F
"1-2 felestől nem fogsz szerintem kipirosodni meg elcsuklani"
Az bizony nem biztos :) Ha lámpalázas az ember, akkor már előző nap, meg aznap is alig tud enni. Éhgyomorra pedig 1-2 kupica, és mindjárt minden rózsaszín :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!