Nem gondolkoztatok még egy "gyakoris" találkozón?
Inkább életszerűbb ha kiválasztott,számunkra kedves és jól megismert emberrel szervezünk találkozót.
A te ötletednél akár konfliktus is születhet ha két össze nem illő ember ismeri fel egymást.Jó persze szükségesek a konfliktusok is az életben,de az ilyen találkozón inkább ne...
Ezt csak úgy lehetne kivitelezni eredményesen ha a vezetőség rendezné, és aki akar az ellátogathatna oda
Pl ha én szervezném arra nem jönne senki mert biztos átverésnek gondolnák és senki nem akarna utazgatni akár több száz km-t
Amúgy én félnék találkozni az itteniekkel vannak nagyon veszekedős tagok is :D
21/F
Nem egy helyen,mindenhol találni sok magányos embert.
Ez így is fog maradni,vagy romlani fog.
nem lenne rossz,de én korcsoportokra osztanám be
pl: 15-19 ,20-28 stb..
így lehet könnyebben rávehetőek lennének+valahogy igazolni is kellene,hogy nem átverés az egész..
Ja, nagyon nagy ötlet, zárjuk össze a sok depressziós, kisebbségi komplexusos, önbizalom hiányos, befelé forduló emberkét. Mekkora party lenne! :)
Hidd el, az lenne a vége, hogy a mag elbeszélgetne, a többi meg elvonulna szépen. Nem véletlenül magányosak, és az, hogy más magányos ember is van a közelben, ezen nem fog változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!