Van kedve valakinek beszélgetni? Egy barátom nincsen, senki akihez beszélhetnék. Már nem megy az ismerkedés sem.15/L
Változtass! Határozd el magad! Pozitív irányban, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, ami örömmel tölt el, ami kikapcsol! Ne foglalkozz vele, hogy mások majd mit fognak gondolni rólad - nem számít, aki szeret, az úgyis azt akarja, hogy boldog légy!
Nem foglalkoznak veled a barátaid? Akkor ők bocsi, de nem is a barátaid.
Az én életem is egy hullámvasút volt, de tavaly átgondoltam, hogy mi az, ami számít, kik azok, akik fontosak nekem és elindult a gépezet. Rendszeresen eljárok sportolni, felvettem a kapcsolatot korábbi ismerősökkel, lekoptattam azokat, akik csak kihasználtak, nyitott lettem minden újra.
Egyszerűen érezd te is jól magad! Akár úgy is, hogy feltekered a kedvenc zenéd alatt a hangerőt és hangosan énekelsz! Fuss, biciklizz, beszélgess másokkal, ismerj meg új embereket! Az élet szép, bár néha nagyon nehéz, pl. én is volt, hogy reggeltől estig tanultam egy-egy vizsgára, de megérte - a sikerélménynél nincs jobb! ;)
Szia ! Nekem lenne !
Én is hasonlóképp vagyok .. :/
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!