Van rajtam kívül olyan, aki az egész nyári szünetet otthon a négy fal között tölti mert nincsenek barátai?
az idei nyaram pont ilyen. elég nehezen viselem, a régi barátaimmal szinte teljesen megszakadt a kapcsolatom, és ezért engem hibáztatnak, amit nem is értek, mert én voltam az, aki mindig kereste őket...namindegy. kapcsolatban vagyok 7 hónapja, távkapcsolat, úgyhogy elég bonyolult, de most ugye azért is én lettem a hibás, hogy hétvégenként vele vagyok, rájuk bezzeg nincs időm. amikor feltettem a kérdést, hogy mégis, amikor kerestem őket, akkor se volt? de erre nem érkezett válasz, semmi, szóval ja.:'D
na mindegy, de a lényeg, hogy nyugodtan írj privátot, sőt, én kifejezetten örülnék neki, csak én nem tudok:D hátha egy megyében lakunk, vagy mittudom én, de szerintem jól kijönnénk, szimpatikus vagy az írásstílusod alapján, bár ebből elég nehéz megítélni:)(tulajdonképpen nem is értem, miért nincsenek barátaid)
na mindegy, szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, én is.
Az is elég rossz lehet, ha kiközösítenek... Velem ez még nem nagyon fordult elő, hogy ellenem fordultak volna a barátaim. Egyszerűen csak átnéznek rajtam a mostani osztálytársaim. De a régebbi barátaim általában rendesek voltak velem (kivéve 2 csajt, akik piszkáltak). És hogy még a barátod is elhagyott, az tényleg rossz lehet... :/
Ha akarod beszélgethetnénk erről privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!