Minek tartják magukat, akik egész nap alatt a PC előtt ülnek otthon?
És Te miért általánosítasz?
Azért, mert otthon van, és a gép előtt ül, már semmirekellő, és nincs családja, a pokol kénköves tűzén fog égni a végtelenségig?
Abba nem gondoltál bele, hogy neki ez a munkája? (programozó..)
Btw, miért utálnák az ilyen embereket? Nem igazán értelek..
Mi közöd hozzá, amíg nem rajtad élősködik?
Azt csinál addig, amit akar, világos?
Te PC fasiszta.
Kösz a válaszokat! Aki programozó,abba csak szorult annyi ész,hogy ne vegye magára a kérdést!
Kedves Másik válaszadó! Úgy gondolod,hogy totális és PC-nemzet védelmi uralomra török? (...a fasizmus ugyanis a teljes egyeduralmi irányelv,a kommunista vezetés tükörképe!!!) Ha pedig Te is egész nap a PC előtt mereszted a valagadat,hát igenis élősködsz,mégpedig az összes adózón! Ha nem így van és ez a hivatásod,akkor elnézést kérek!
A "baráti körökből kirekesztett" tiniknek azt tudom tanácsolni,hogy néhány százalékban próbáljanak idomulni. Feltalálták a könyveket is és szerintem a neten keresztül találhatnak olyan személyeket,akik hasonló érdeklődési körökben mozognak. Nem jó,ha az összes szabadidő arra megy el,hogy ki sem mozdulnak otthonról. Így persze,hogy nem lehet "élő kapcsolatokat létrehozni"...
Btw: by the way, angol kifejezés, jelentése: amúggy
Programozónak tanulok. Nem tudom mennyire vagy otthon a témában, de [itt egy random csúnya szó van] sokat kell gyakorolni, programozni. Sajnos ez a szabad ég alatt a földre krétával rajzolva nem megy. :)
Pontosan mi a szöszért élősködnék az összes adózón? Én is ugyanúgy fizetek víz, villany, gázszámlát. Komolyan nem értelek.
Baráti körből kirekesztett tinik.. Szerintem Te már idősebb lehet, 30 körül. (Bocsi, hogy tegezlek, szokásom)
Szerintem nem vagy teljesen tisztában, hogy milyenek a mai tiniknek, akik ki vannak közösítve.
"..és szerintem a neten keresztül találhatnak olyan személyeket,akik hasonló érdeklődési körökben mozognak. "
Hát ez egy gyönyörű paradoxon, már megbocsáss. Neten keresztül keresni azonos érdeklődésű embereket. Stimt, egyetértek. De utána meg a gép előtt kell ülni, hogy tartsák a kapcsolatot.
Amúgy, személy szerint, én kimozdulok a gép elől. Szoktam sportolni (floorball), járok öntevékeny körbe (fényképészszakkör), meg barátnőm is van.
Úgy zusammen szerintem nem vagyok utálatra méltó. De még mindig várom a válaszod, hogy miért utálnák az ilyen embereket. :)
Köszönöm értelemmel dúsított válaszodat! (Ezt dícséretnek,elismerésnek és kultúrált modorra való reagálásnak szánom!) Ezt tartom különbségnek pl. közted és a s@ggvakarászó lusta disznók között! Egy kissé még korán van,8 óra körül mozdulhatok állás irányába.. (Kihasználom ezt a néhány üres órát és ha már kiestem az utcaseprők mai napi szelektálásából,hát válaszolok!) A tinikről szóló magyarázatot és a tegezést természetesen elfogadom! Nem az a baj,hogy a neten keresnek ismerőst! Hanem az,hogy ha találnak is és leragadnak a pc-s kapcsolattartásnál! Se friss levegő,se személyes ismeret,se normális -...mondjam,hogy régimódi?- beszélgetés! Az a nagy helyzet,hogy Debrecenből kerültem fel pestre és ezért nagyon gyorsan rá kellett jönnöm,hogy mit jelent kisköl(y)ökként közutálatot "birtokolni". Mégis tudtam közösségbe kerülni! Igaz,hogy elsősorban az általam máig jobban tisztelt vidéki környezetben,de ez kiindulópontként sokat segített a kapcsolat-építésben!
Személyes találkozások nincsenek,a tinik sajnos nagy hányada begubózik.. Aztán amikor mégis muszály lesz kimozdulni,akkor lesz baj,hogy a "bányászbéka" feneke alól láttak mindent! Leányomat ezért terelgetem abba az irányba,hogy mozduljon ki.. Nem is lett pc-mániás és nem is igazán szeret azzal a masinával idétlenkedni! 10 éves,könyvből tanul,társasági enber és színjeles tanuló is! Asszem talán túl hosszú a válasz... Ha még kellene valamire válaszolni,vagy lemaradt valami,légyszíves kérdezz újra! Köszönöm előre is: ...és amit kifelejtettem: Ffi/37
Még valami! A mai szülők legtöbbje azzal magyarázkodik,hogy :"-Jaj,hát nincs nekem arra időm...!"
Mire nincs? Arra,hogy a sarkára álljon és egy órát,vagy többet rászánjon a gyermekére/gyermekeire? Nem nehéz rájönni,hogy a családi összetartás és egymásra figyelés kirekesztheti a hétköznapok gondjait! A munkahelyi problémát csak akkor kell szóba hozni,ha rákérdeznek,akkor is csak szűkre és érthetőre szabva... Ezt tudom!
Ffi/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!