Miért ilyen álszentek az emberek, amikor mondják, hogy "meg kell tanulni egyedül is lenni", de valójábam megőrülnének hosszú távon kapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
Akkora egy rossz vicc ez az egész. Elegem van már.ápr. 13. 12:40
1/11 anonim 

válasza:

Akkor mit tanácsoljanak? Akaszkodj rá az első emberre és legyél társfüggő?
2/11 anonim 

válasza:

Én is ilyennek látom az embereket, szívesen olvasom mások válaszaiz.
3/11 A kérdező kommentje:
#1: hurrá, a klasszikus "társfüggõzés", már alig vártam
ápr. 13. 12:59
4/11 anonim 

válasza:

Tippem, mert még nem voltak sokáig olyan rohadt magányosak, hogy az már fáj. Tudod, akinek nem volt része ilyenben, az könnyen oszt tanácsot!
5/11 anonim 

válasza:

Milyen tanácsokat szeretnél akkor? Először saját magaddal kell megbékélned, aztán kiépíteni egy szerető és támogató szociális közeget (család, pár, barátok, közösségek).
6/11 anonim 

válasza:

A meg kell tanulni egyedül is lenni nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincsenek társas kapcsolataid. Nyilván ha valaki magába fordul és elvágja magát a többi embertől az szerintem ugyanakkor probléma mint ha valaki nem tud egymagában lenni. Nekem inkább azokból van elegem akik folyamatosan általánosítanak és mindenkire a saját gondoltaikat akarják rányomni.
7/11 anonim 

válasza:

Mert boldog párkapcsolatban élnek. Nekem szakítás után, ami természetesen nagyon megviselt mondta valaki, ezeket a "mantrákat", légy boldog egyedül is, szeresd önmagad, pozitív hozzáállás, jön jobb, stb. Aztán mikor őt hagyták ott, úgy padlóra került, hogy csak na, saját magával szemben ő se tudta alkalmazni a tanácsoltakat, szóval mondani könnyű.
8/11 anonim 

válasza:

Én ilyen szempontból nem vagyok álszent, mert 2 kapcsolat között éltem 5 évet egyedül, és nem szenvedtem benne. Nyilván jobb egy jó kapcsolat, mint egy egyedüllét (kiv. ha vki aszex meg aromantikus), de az nem azt jelenti, hogy az egyedüllét kínszenvedés, ha érzelmileg egészséges vagy és teszel érte... mert a párkapcsolat csak egy része az életnek meg a személyiségednek, és jó, ha másból is tudsz nyerni önértékelést és örömöt.
9/11 anonim 

válasza:

Egy hosszú évek óta magányos férfi ismerősöm mondja :
" Többet ér egy jó, kiadós reggeli sz.rás, mint egy több órás d.gás "
Már nem érdekli a kapcsolat,kiegyensúlyozott,de nem zárta magára az ajtót.
Én is magányos vagyok,de nekem is olyanok okoskodtak, akik egy nap után már nyávognak,hogy jaj ezt nem bírom...
Ilyenektől semmi tanács,semmi okosság nem érdekel. Max olyantól, akit már hagytak el és magától állt fel a padlóról.
F
10/11 anonim 

válasza:

Nekem 32 éve nincs.... még nem örültem meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!