Hogyan lehetne enyhíteni a barátnő utáni vágyat, ha
még sosem volt, de bármit, szó szerint bármit hajlandó
lenne megtenni az ember, hogy legyen végre valakije?
Ha bárki jó neked akkor csak menj el 1 szórakozóhelyre és ott a legmagányosabb és legocsmányabb nőt hívd meg valami italra.
tegnapelőtt 03:17
Igen, sokszor rondákkal, dagadtakkal kell kezdeni hogy megnőjön az önbizalmad, ők lehet hogy tapadni fognak, de sajnos most már az ő igényeik is a magasba vannak! Undorító egy világot élünk! A legutolsó fogatlan cigányqrva is "KIRÁLYNŐNEK🫅🏿" hiszi magát! Egó a fellegekben!
tegnapelőtt 03:23
3/44 A kérdező kommentje:
#2.-es), és #3.-as), Igazatok van, de az az igazság, hogy a "rusnya, és vagy dagadt" nők/lányok is elutasítanak, ahogy a #2.-es) is írta, már királynőnek hiszi magát szinte mind, aki helyes, izmos, sportos pasit akar maga mellé 18-20 +centis doronggal. A magam fajta átlagos vékony szemüveges srácok nehezen találnak nőt. Az se segít, hogy eléggé Introvertált személyiség vagyok, de azért próbálkozom ahol, akinél tudok.
Annyi vigaszt tudok neked mondani hogy hasonló kaliberű vékony, átlagos, szemüveges srác talált magának barátnőt MUNKAHELYEN!, megdugta, jött a gyerek, összeházasodtak, aztán jött még egy baba, aztán még egy, boldog család, szóval van remény! 😉👍
tegnapelőtt 03:56
A korábbi kapcsolataimat én is munkahelyen keresztül építettem ki! Nagyon messzire vezetett, pedig csak idénymunka volt! 😉👍
tegnapelőtt 03:57
6/44 A kérdező kommentje:
Nos nekem nehéz lenne a munka helyen becsajozni, az itt dolgozók javarészt kivétel nélkül foglaltak, aki meg nem foglalt, bár kedves, de olyan jól nézki az is, hogy nem tudom be merjek-e próbálkozni, mert ha zaklatásnak veszi a közeledésemet, akkor kirúghatnak. Viszont ötletnek nem rossz, csak kis bátroság kellene a munkahelyi flörthöz.
Hát bátorság mindig kell a csajokhoz, azt kifelejtettem! Egyszer egy nyári táborba szólítottam le egy csajt, beszóltam neki valami vicceset, vette lapot, mint kiderült be is jöttem neki, odáig fajult hogy feljött értem vonattal, közös programok! :) Szóval ha nem szólok be, nincs bátorságom akkor valószínűleg ugrik az egész, én erre, ő arra, elsodor minket az élet, mert a nők nagy százalékban nem kezdeményezők, csak várják a sült galambot, és a férfit természetesen! :)
Gazdaságtanon ezt tanultuk: "Kockázat nélkül nincs nyereség!" 👍
Milyen igaz! :)
tegnapelőtt 04:37
Hát, ha a nő akar valamit akkor legalább JELEZ!, valahol a közeledbe dörgölőzik, dorombol, de ha nagyon gátlásos akkor még az se! Fel kell ismerni hogy milyen fajta, mi mozgatja! A nagyon pasisak meg simán nyomulnak, beletolják magukat az aurádba, vagy ha nagyon nagy r*banc és bejössz neki. Ezek a tapasztalatok. Te döntesz! Sokszor neked kell lépned, vagy hagyod magad, de abból kb. nem lesz semmi!
tegnapelőtt 04:41
A húsvéti hétvégén volt "szerencsém" látni több fiatal családot a parkokban,sétákon.
Volt közte szemüveges vékony is. Talán az volt a közös ezekben a fiatal férfiakban,hogy legtöbbje közönyösen vagy szomorúan,unottan tolta a babakocsit az állandóan kereplő,többnyire ocsmány módon elhízott nője mellett.
" Vigyázz mit kívánsz,mert megkapod...."
Sokszor bevált és igaz mondás.
tegnapelőtt 05:48
“ helyes, izmos, sportos pasit akar maga mellé 18-20 +centis doronggal.”
Bármit megtennél? Akkor hajrá, el lehet menni edzőterembe és neki lehet állni edzeni. Jobban fogsz kinézni+lesz önbizalmad
tegnapelőtt 07:21
Kapcsolódó kérdések: