Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem néha úgy, hogy...

Miért érzem néha úgy, hogy alanyi jogon jár(na) nekem a barátnő, ezek után?

Figyelt kérdés

31 évem alatt még soha nem volt párkapcsolatom, de nemi sem, tehát ebben az értelemben szűz is vagyok.

Nem élek társasági életet, zárkózott vagyok, mentális és fizikai problémákkal egyaránt küzdök.

okt. 10. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire beteg a gondolkodásod, hogy neked "alanyi jogon jár" egy másik ember - aki nem tárgy, hanem élö személy -, akkor a személyiségeddel igen komoly bajok vannak.
okt. 10. 18:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Első válaszoló

Csakis mentális, pszichiátriai probléma, semmi egyéb.

okt. 10. 18:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Meg vagyok keseredve.
okt. 10. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus ezen azért tud segíteni, ha te is dogozol rajta.
okt. 10. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:

A pszichiáter/pszichológus már régen lefutott körnek számít.

Barátnő tudna ezen segíteni.

okt. 10. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem, általában ez így nem szokott segíteni. Aki ilyen szinten terhelt, az csődbe viszi a kapcsolatot akkor is, ha lenne hozzá barátnő.
okt. 10. 19:15
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha veled most összejönne egy nő, csak összetörnéd szerencsétlent.

Magadnak kell összeraknod magadat. Nem megy máshogy... tessék belekezdeni az önfejlesztésbe, mentálisan, fizikálisan... tessék kimozdulni! Ha nem is barátkozni, legyél társaságban. Amíg a szaros kis komfortzónádban ülsg a hígfosban, addig örök lúzer maradsz...

Márpedig manapság a szigma pasi a menő, szóval nem kell már a nagydumást játszani. Introvertáltként is lehetsz határozott, magabiztos, életigenlő.

Csak tudj is nyújtani, ne csak elvárni...

Mert a leírásod alapján jelenleg arra nem vagy méltó, hogy belédtöröljem a kutyám lábát..

okt. 10. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Tehát összefoglalom neked. Sose volt kapcsolatod, ebből úgy sejtem se a kapcsolat, se az érzelmek, talán még csak a szex se olyan fontos neked. Társasági élet sem érdekel, zárkózott vagy, magadban érzed jól magad. Mentális és fizikális problémáid vannak, amik még a többi nélkül is szabotálnának egy kapcsolatot. Akár még rövidtávon is.

Akkor ezek után minek kellene neked barátnő? Mi szükséged lenne rá? Arról nem is beszélve, hogy amit ő tudna neked adni, és amit te tudnál neki nyújtani cserébe, az valószínű köszönőviszonyban sem lenne.

okt. 10. 19:48
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

"Pszichológus ezen azért tud segíteni, ha te is dogozol rajta."

En mas miatt jartam, nem a csavo baratno hiany miatt.

De tenyleg ez lesz az elso tetkom. Ez annyira kvara nem igaz, hogy aki ilyet mond az soha nem is jart, mielott mondod de jartal, valami karrier-krizis problemaval velem is elbeszelgethetsz. Vagy parkapcsolati gonddal.

Ha komolyabb, skizofrenia, bipolaris, klinikai depresszio, narcolepszia, szenvedlybetegseg, szemelyisegzavarok tomkelegero, akkor total nem elegendo a te munkad is. Sot, lehet oda a pszichologusnak kell tobbet nyujtania mint a fele, kb 80%-ot, teszem azt. Es akkor neked 20%-ot kell tenni. Akkora baromsag ez a cliché "fele a te dolgod", ocsem, agyam elszall.

okt. 10. 20:12
 10/13 anonim ***** válasza:

"fele a te dolgod"

Ezt senki nem mondta!

Azt a pszichológus tudja, hogy mennyit kell neki dolgoznia, és mennyit neked.

DE NEKED IS KELL! Ez a lényeg!

okt. 10. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!