Miért érzem néha úgy, hogy alanyi jogon jár(na) nekem a barátnő, ezek után?
31 évem alatt még soha nem volt párkapcsolatom, de nemi sem, tehát ebben az értelemben szűz is vagyok.
Nem élek társasági életet, zárkózott vagyok, mentális és fizikai problémákkal egyaránt küzdök.
10
ertem, amire gondolsz hogy nekem is van melom benne igazad van, csak kb 99%-a ilyet mond, hogy a fele a te munkad. A lonak a f**at. Vannak nehezebb esetek annak nem 50%-ot kell belerakni, valamikor a pszichologust ha mar 15 000 - 20 000 ft-ert fizeti az ember akkor el lehetne varni alanyi jogon, hogy 90% is ha kell, de odategye magat, es 10% az enyem, majd szep lassan akar 90% az enyem 10% az ove, de ekkor mar kerdeses, hogy kell-e rendszeresen jarni. De kicsengetni azert hetente - 2 hetente $$$-t kb 100 - 200 ezret egy embernek, hat szerintem az nem 50% kene, hogy legyen. Meg ha gyogyszert is szed az ember.
Egyetlen mondatom alapján "elástatok". Ez benneteket minősít, de nem pozitív irányban.
Mióta minősítünk bárkit is egy mondat után?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!