Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan vészelitek át az...

Hogyan vészelitek át az érzelmileg nehéz, nyomasztó, szomorú, és magányos időket?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmegyek valami baromi jó programra és élvezem.
tegnapelőtt 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben azt mondtam volna, hogy berúgás, közben zenehallgatás, majd céltalan bolyongás a városban. De amióta egy kisebb személyiségfejlődésen mentem keresztül, azóta rájöttem, hogy semmilyen tudatmódosító nem megoldás a problémák elnyomására, így már leginkább a problémákat gyökerestül húzom ki, és szállok szembe velük.
tegnap 03:32
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Saját életemben ezt "alkalmaztam ".

A legnagyobb bánataim idején nagyon kemény matekpéldákat oldottam meg. Amikor kisebb volt a bánat, akkor vagy a Duna partra ültem ki,viszonylag néptelen helyre, vagy pedig felmentem a budai hegyekbe hosszan gyalogolni,kirándulni. Az erdők nyugalma,a jó levegő, a Duna parton pedig a susogó víz és a levegőben elhúzó repülők búgása nekem andalító és helyretesz mindig.

Kimondottan szomorú zenék, elsötétített szoba pedig még jobban lehangol,ezt kihagytam mindig.

Mivel nyolc éve lényegében senkim sincs, de mégsem tett annyira padlóra,az ezeknek a "módszereknek" köszönhető :)

F/Bpest

tegnap 04:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Hétköznap kb. a nyugis időm 18 órától tart, este sorozatokat nézek.

Hétvégén edzek kicsit, főzök sütök, szombaton takarítok...habár kupi nincs, megiszok egy üveg bort vagy valami koktél szerűt elszívok egy füves cigit, vasárnap meglátogatom anyámat.

ja meg elmegyek hétvégén vásárolni.-

5 éve így van.

tegnap 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Kiöltem magamból sz örömet, a vágyat bármire is, így minden mindegy kategóriában élek évtizedek óta.
tegnap 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy kiadós séta, a természetben, szinte csodát tud tenni ilyen helyzetben, vagy, ha van rá mód, egy óra kondizás. Valamint olvasás, sorozatnézés és a hobbijaim is sokat tudnak segíteni.
tegnap 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Amióta szedem a xanaxot már nem érdekel hogy évek óta egyedül vagyok

Előtte depresszív melyhullámba kerültem miatta...

tegnap 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Setalok a varosba
tegnap 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!