Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A nőknél is van olyan, hogy...

A nőknél is van olyan, hogy depisek lesznek mert nincs pasijuk?

Figyelt kérdés
Vagy ez ilyen férfi betegség, a párkapcsolat hiánya miatti depresszió?

aug. 31. 14:48
1 2
 1/17 anonim válasza:
65%
Elvileg vannak ilyenek, szebb nők közül is olyanok akik esetleg félénkebbek és esetleg valamiért a legtöbb fiú csak barátkozik vele, de ezek általában csak nem annyira tolakodóak és barátságig mennek el csak. De vannak olyanok is akik hisztiznek, hogy nincs barátjuk közben pedig lehet csak azért nincs mert túl felszínesek.
aug. 31. 14:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél is van ilyen, sőt gyakori, hogy csak azért összejön valakivel, hogy legyen valakije.
aug. 31. 14:56
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Van csak ritkábban, mivel a nők sokszor szociálisabbak, a baráti kapcsolatok, család tudják sokszor pótolni a párkapcsolatot legalább annyira, hogy ne legyenek befordult depressziósok és pláne annyira kattantak, mint egyes férfiak. De én férfiból sem ismerek olyat, aki totálisan depressziós lenne a barátnő hiánya miatt úgy, hogy amúgy vannak normális barátai és aktív életet él. Mindig azoknak fáj a legjobban, akiknek nem csak pár, de más sincs az életükben, csak a munka aztán otthon a magány és punnyadás. Ez pedig a férfiaknál gyakoribb.
aug. 31. 15:00
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
Náluk van csak igazán.
aug. 31. 15:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy egyszer egy csinos lány azért jött össze velem hogy legyen valakije addig ameddig nem találja meg az igazit, mert 1 hetet nem bírt ki párkapcsolat nélkül. Ő ilyen. Persze engem nagyon jól megtudott hülyíteni, bár kissé gyanús volt hogy mióta megismertem túlságosan is kedves volt meg nyomult de idővel rájöttem hogy csak erre ment ki a játék hogy legyen addig valaki ameddig nem lesz nálam jobb. Persze ez idő alatt kiismertem és rájöttem hogy abszolút nem kár érte mert nagyon butácska is volt és nem lehetett komolyan venni, elég tanulságos is volt nekem az az időszak mert ezzel megtanultam azt hogyan szűrjem ki a hozzá hasonló nőket akik csak játszadozni szeretnek a pasikkal.
aug. 31. 15:36
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

5 - ös!

Az ilyen ribit le kell varrni, amenyiszer csak tudod, oszt utána ejteni kell.....

Az ilyen nem jó másra és nem is érdemel többet.

aug. 31. 15:45
 7/17 Szolovjov ***** válasza:
0%
A pasi nem lesz depressziós ha nincs koca. Kicsapja a gyíkot oszt kész.
aug. 31. 16:12
 8/17 anonim ***** válasza:
A kapcsolatfüggő embereknél előfordult.
aug. 31. 16:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én azért vagyok depis, mert nem akarok, és ezért hátrányban vagyok.
aug. 31. 19:03
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Igen, gyorsan be is szereznek pár macskát.
szept. 1. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!