Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A nőknél is van olyan, hogy...

A nőknél is van olyan, hogy depisek lesznek mert nincs pasijuk?

Figyelt kérdés
Vagy ez ilyen férfi betegség, a párkapcsolat hiánya miatti depresszió?

aug. 31. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Igen biztosan depisek lesznek ha nincs pasijuk csak tagadjàk
szept. 1. 10:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha egy nő akar, akkor könnyen bepasizik.
szept. 1. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Igen egy nő akkor dug amikor akar hàzasodni amikor tud, a férfi akkor hàzasodik amikor akar , ellenben akkor szexel csak amikor tud 😃
szept. 1. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatfüggő egyéneknél ez a jelenség elég gyakori.
szept. 4. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Hosszú évekig nem találtam társat nőként, depressziós talán nem voltam, de eléggé meg voltam borulva a végére.

egy nő akkor dug amikor akar hàzasodni amikor tud,

Ezt hol olvastad?

Szexpartnernek nyilván bármikor van jelentkező. De ennyi. Ezt meg nyilván keveselltem.

szept. 6. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
"Szexpartnernek nyilván bármikor van jelentkező." Igen ez jelenti azt h akkor dug amikor akar 😃 Egy nő simán lehet kegyensúlyozott úgy hogy noncs senkije mert mindig van jelentkező aki elintézné szìvesen. Àtlag Férfiaknál lehet hónapok évek kérdése mire szexhez jut és nem lesz depis mondjuk.
szept. 6. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Aki elintézné. A társtalanság nem azt jelenti, hogy nem szexelünk. A párkapcsolat nemcsak dugás ám.

Nem, attól, hogy jön valami casanova vagy egy kódorgó apuka, aki megdug, nem leszünk kiegyensúlyozottak. Én biztos nem.

szept. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!