Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A társkereső oldalakon mert...

A társkereső oldalakon mert csak 20 kg sminkes,nyaraló félmeztelen nők vannak?

Figyelt kérdés
ma 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Én ezeket az oldalakat már csak matyizáshoz használom, párt találni lehetetlen rajtuk.
ma 08:51
 2/19 A kérdező kommentje:
1 tehát neten ez értelmetlen dolog?
ma 08:53
 3/19 anonim ***** válasza:
19%
Értelmetlen és lehetetlen, hacsak nem nézel ki nagyon jól.
ma 08:59
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak ego tuning vagy ezeknek a nőknek ne állj be a sorba.
ma 09:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak ilyen nök léteznek,a 'társadalom szerint csúnya nők'mért nem regisztrálnak fel?ha èn mint társadalmilag csúnya férfi megtudta ezt tenni
ma 09:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Panaszkodnak a nők hogy kapják a pèlóselfit meg sex a tèma,aki meg nem ezt csinálja azt lesz .zarják
ma 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Valamit nayon rosszul csinálsz akkor ha csak ilyeneket látsz. Én rengeteg ténylegesen csúnya nőt látok, meg vannak ezek a hagyományosan szépek is bőven.
ma 09:06
 8/19 anonim ***** válasza:
68%

Félmeztelen?? :D Én ilyet még nem láttam.

Azért a férfiakat sem kell félteni, náluk meg mennek a nyaraláson feszítős, autó mellett feszítős, és hallal pózolós képek.

ma 09:07
 9/19 A kérdező kommentje:
7 hol?
ma 09:07
 10/19 A kérdező kommentje:
8 én nem pótolom se hallal se gyilkos bálnával,se testhez tapadó csillogó cipővel meg is van az eredménye
ma 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!