Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg bolondultak az emberek?

Meg bolondultak az emberek?

Figyelt kérdés
Épp vártam a sorom a háziorvosnál,bement elém egy nő,majd amikor hívta be az orvos,fordult felém azt valami olyasmit mondott hogy milenne ha órákat kéne várnia mitcsinálna,azt röhögött,később bennt az orvos is gúnyolódott az embereken az aszisztensének,előttem
ma 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Morálisan, mentálisan, szellemileg a béke segge alá züllött az ország.
ma 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inább azt veszem észre, hogy türelmetlenek. Pont ma a visszaváltó automatánál megtelt a tároló amíg egy pasi váltogatta vissza az üvegeket. Úgy elkezdett örjöngeni, mintha tragédia történt volna. Aztán beent a boltba egy mási pasi és ő is ahogy váltotta volna vissza a sörösdobozt, szembesült azzal hogy nem jó az automata és úgy elkezdett szintén örjngeni, hogy én csak pislogtam. :D
ma 12:33
 3/4 A kérdező kommentje:
14,látom tereled a dolgot a kisemberre,nyilván velük is van,gond,de ezt a visszaváltós dolgot is elég carul oldották meg,van előtted 10 ember,mind visszavált 40 üveget,az mennyi idő?közbe van más vásárló is,aki alig fér el a visszaváltósoktól,gazdag szülő összeszedi az üvegeket,majd mondja a gyerekének hogy menjen ő is,bedobálhatja ő a gépbe és lehet övé a pénz,persze a gyerek elég lassan és nehézkesen csinálja,nyilván mindenki haladna
ma 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokan türelmetlenek, kapkodnak, frusztráltak, de sajnos ez az eredménye, ha szándékosan leépítik az országot, minden tekintetben, nemcsak morális szinten.
ma 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!