Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg akarom ölni magam, segitse...

Meg akarom ölni magam, segitseg? 23f

Figyelt kérdés

Tudom most azt varod h leirjam, miert.

Azert mert nem vesznek eszre, nem becsulnek meg, nincsenek barataim, baratnom sose volt. Megorulok h nem oszthatom meg a gondolataimat massal, vagy h nem szexelek.

Maganyos vagyok, irtam mar egy bucsu levelet is magamrol.

Nem sajnaltatom magam, csak hatha van aki ugyanigy erzi magat, es huszoneves. Kivancsi vagyok hanyan vannak, es mennyi a kozos.

tegnap 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valóban borzasztó lehet magányosnak lenni.

Viszont nem kell kerekesszékben élned, hallasz, látsz...

Én "élvezem" ezek egyikét.

Hát nem lényegesen jobb helyzetben vagy?

Hidd el, nagyon szívesen sétálgatnék ehelyett egyedül, hallgatva a madarakat és nézve a természet szépségeit.

Neked van esélyed, hogy változik az életed. Még előtted az egész élet.

Nekem nincs. Pedig fele élet előttem is előttem van.

Gondolj erre, mennyivel szerencsésebb vagy sok embernél.

ma 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de nem szeretnék segíteni neked abban,hogy megöld magad.Nem vagyok gyilkos...
ma 01:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Az egod kinyír. Ezen kéne túllépni valahogy. Amikor én így voltam, akkor azt gondoltam, hogy vegyük azt, hogy most megöltem magam. Történik-e valami olyasmi velem, amiért érdemes lenne tovább élni, akármi is legyen az, bármi apróság. Minden nap történt, így az öngyiliről lemondtam.

De akkor mit csináljak, hogy jobban érezzem magam? Ki kell bontani azt a kevés dolgot, ami miatt élni akarsz és kitalálni, hogy abban hogyan lehet tovább haladni. Vannak komoly közhelyek, amin egy elkeseredett ember mosolyoghat (én is így tettem), de ha jobban belegondolsz ez a megoldás: szeresd magad! Az egodat szeressed, ne aggódj amiatt hogy milyen a világ, csak csináld, amit szeretnél. Ne foglalkozz a külvilág véleményével, ne próbálj alkalmazkodni, ne akarj a legnagyobb király lenni a társaságban. Azt figyeld, ami neked jó, bármi is legyen az. Ez nem lesz meg néhány nap alatt, nem kell aggódni, ha holnap is szraul érzed magad, csak azt figyeld mindig, hogy mi az a pici dolog, amit szeretsz. Olyan apróságok történtek velem, mint mondjuk egy reggeli sportszelet csoki vagy délután egy sör, egy mosoly, ilyesmi. Szóval nem nagy dolgokkal kezdődik ez és nem a tökéletes világ leképezése. Arról szól a történet, hogy ismerd meg azt a világot, ami benned pörög és próbálj hiteles lenni.

ma 02:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Bezzeg ezt nem törlik
ma 03:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Térjünk vissza rá 7 év múlva.

Ha 7 év alatt sem lesz változás akkor majd meglátjuk.

ma 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!